gunannesiii Arkadaşlar her nst ye girdiğimde serum takılıyor. Tok gidiyorum, çikolata yiyorum, vişne suyu içiyorum neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam lazım?
gunannesiii okuyor sancım çıkmıyor, yani sancı değeri 25 falan olduğunu gördüm o da düşükmüş sanırım, bebeğin kalp atışı 120 125 aralığında oluyor sanırım bu yüzden takıyolar ve tok olup olmadığımı soruyolar ısrarla
okuyor gunannesiii bana doktorum anne açken bebeğin kalp atışları yavaşlıyor. Kalp atışları ile ilgili hatalı bir sonuç olmaması için tok gelmen lazım demişti.
blueberyy00 gunannesiii bebeğin kalp atışı düşük çıktığı içindir bende yaşıyorum aynısını tok gitmeme rağmen çikolata yiyip gitmeme rağmen bir iki kere öyle düşük çıktı doktor git tekrar çikolata meyve suyu ye tekrar bakalım yine ayni olursa serum takarız vs diyordu sizinkide o sebebten olabilir
Hzlkaya Serum takınca 140lara çıkıyor mu 120 banada düşük geldi bende 140-145 oluyor sancım 75lere çıkınca kalp atımı 165 falan oluyor
gunannesiii Hzlkaya serum takıldı bugün ama 140 görmedim sadece hareketlendiğinde o seviyelere çıktı. Serum sonrası yine 120 125 aralığındaydı ama doktor nst güzel dedi cuma günü tekrar gel yakından takip edeyim hazırlıklı gel dedi bi de doğuma mı alacak beni erkenden bilemedim 😥
Hzlkaya gunannesiii doğuma alıcak olabilir. Bana da normalde 14 marta gün verdi fakat sancım oluyor yarın kontrolüm var sabah aç gel hazırlıklı gel dedi 🤷🏻♀️
gunannesiii blueberyy00 kaç haftalıksınız az mı yiyorsunuz bir de ben tokum diyorum ama az yediğimi söylüyorlar sanırım ondan dolayı kalp atışı düşük çıkıyor benim :(
blueberyy00 gunannesiii hayır az yemiyorum doyuyorum miydem ağzımda hissediyorum ben yani 36 giriyoruz bu hafta belki olabilir az yemekle alakası ama doyana kadar yiyorum neye göre az çok bilecez ki 🤦🏻♀️ düşük çıkıyor tekrar nst diyor doktor onun stresi ayrı oluyor zaten sağlıkla bir dogursaydik
gunannesiii blueberyy00 ben de 37 haftalığım kahvaltı yapıp gidiyorum benim de düşük çıkıyor ben de anlamıyorum 🤦🏻♀️
blueberyy00 gunannesiii seni hiç dooplere gönderdi mi doktor benim üst üste aynı çıkınca gönderdi orda hiçbir sorun çıkmadı kalp atışında dolaşımda felan ama nst degismiyordu hatta doktor bundan sebeb 1 hafta nst takibi istedi sabah akşam benden 3. Günden sonra duzelmisti dotkor ne yaptın ne yedin içtin güzel çıkmış dedi hatta dedim hergunki gibi besleniyorum aslında ne etkiliyor neye göre degisiyir bilmiyorum bebek uyursa öyle cikiyormus bir onda da nst hemşiresi fark edince uyandırıyor baya uğraşıp öyle çekmeye devam ediyor
gunannesiii blueberyy00 hayır göndermedi hemşire acilde hiç uyandırmak için gelip bir şey yapmadı bakalım özeldeki doktoruma da gideceğim içim rahatlasın diye
blueberyy00 gunannesiii yok benimkisi eğer haraket etmiyor uyuyor oluyorsa gelip karnıma felan dokunuyor cihazı sallıyor uyansın haraketlensin diye rahatsız ediyor uyandırmak için eğer uyanır haraket ederde yine aynı olursa tekrar birşeyler yiyorum geliyorum tekrar çekiyorlar bencede git özelde en azından daha bilgi vererek ilgilenirler belki