aylinnntrhn kızlar mersin yada adana’da önerdiğiniz doktorlar kimler detaylı ultrason için araştırma yapıyorum yardımcı olur musunuz🌸
Ozgeozgul aylinnntrhn Adana da cansun Demir Ebru tarım ve Hakan kalaycı öneriliyor bende Hakan kalaycıya randevumu aldım çok beğeniyorlar herkes memnun
Oyku3005 aylinnntrhn adanada medline hastanesinde yaptırmıştım alpay beydi herhalde radyoloji bölümünde çok memnun kaldım 😊
Busracaliskan aylinnntrhn balcalida selim büyükkurta yaptirdim ama iki ay once arayıp randevu alman lazım tabi birde özel muayene diye geçiyor sigortalı 192 TL aldılar Kasım ayinda
Ozgeozgul aylinnntrhn 700 TL ama halan bey perinatolog radyoloji uzmanı değil . Detaylıyı perinatoloğa yaptırmak daha doğru
minigimherseyim Ozgeozgul Merhaba bende Adanada yasıyorum yeni tasındıgım için yabancıyım. Çok yeni hamileyim siz hangi doktora gidiyorsunuz bende Hakan beyi duydum muayene ücreti ne kadar acaba Hakan beyin.
Ozgeozgul minigimherseyim onu bilmiyorum ben sadece detaylı ultrason için gidicem ama arayıp öğrenebilirsiniz kliniği
minigimherseyim srslmky merhaba hayırlı olsun inş sonuc güzel cıkar☺️ siz Ebru hanıma mı gidiyorsunuz devamlı. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı ? Detaylı ultrason ne kadar peki
srslmky minigimherseyim hayır detaylı ultrason icin gitmiştim kendisine, normal ücreti nedir bilmiyorum detaylı icin nakit 1000₺ idi
minigimherseyim Busracaliskan Busracaliskan merhaba telefon ile mi aldınız randevuyu nereyi aramam gerekiyor🙏🏻 Memnun kaldınız mı doktordan ☺️