sedaboz_ Bugün 18+2 deyim. Bebek hareketlerini henüz hissetmedim yani bişe hissettim gibi ama emin olamadım. Tetanoz aşısı olacaktım bebek hareketlerini hissetmediysen yapmayalım şimdi dediler. Acaba hissetmeler daha mı erken oluyor ben mi geç kaldım ?
MerveeD sedaboz_ ben 19+5 de hissettim 20.haftamda da tetanoz oldum ve bana sormadılar bile bebek hareketli mi filan diye İlk kez duydum
Aybukeninannesi01 sedaboz_ ben ilk 14 haftada gece 1 kere hissettim 16 da az az hissettim şimdi 18+3 günlüğüz elimi karnıma koymazsam bile kendim hissedebiliyorum net bi şekilde ama dışardan hareketleri belli değil daha özellikle sırt üstü yattığımda ve sağ tarafa yattığımda çok hissediyorum 🥰merak etme sende zamanla hissedersin
Glsnisa14 Aşı ile ne alakası var anlamadım ayrıca bazı anneler 16′da ya da daha erken hisseder bazıları da 23′e kadar hissetmez muhtemelen 19′da falan hissettim
Ceylannn67 Bnd 20 +5 ben pek hareketlerini hissetmiyorum ama tekme attığını görüyorum ve hissediyorum
Gulusuguzell Mocuzemiz ben 14 haftalık en detayliya girdim öyle öğrendim cinsiyeti hareketini de 19 haftaliken azcik azcik ti yirmide aksamlari tatlo bişey yiyince hareket ediyo