12373736 Adetim 3 gün gecikti belliki sonuç pozitif ama benim merak ettiğim şey sizce ne zaman doktora gitsem görebilirim daha hiç kan testi de vermedim karnımda acayip ağırlık var gibi bu arada
Ozgeozgul 12373736 sağlık ocağına kan verebilirsiniz . Eğer kalp atışı ve keseyi aynı zamanda görelim derseniz 7. Veya 8. Hafta adetten sonra gidin
Htcnal 12373736 Kan testinde beta hcg 10 bini gecince karindan ultrasonla kese de gorunuyor,kalp atisi da duyuluyor rahatlikla.Hayirli olsun insallah .
Gizemlili 12373736 tebrik ederim canım önce kan testi ver mutlaka 4 gün gecikmeyle ben de yüksek bir değer gördüm. 6. hafta için de doktor randevusu oluşturabilirsin. Kese görünmesi için birazcık beklemece
Pcoslubiranne 12373736 maşallah beta baya yüksek bence.1 hafta sonra keseyi görürsünüz.Folik asite başlayin hemen kullanmiyorsaniz.
Merveebuluttt 12373736 ay ne güzel kıpkırmızı göremek istediğim ttoblo🙄 hayırlı olsun canım 6.haftada kalbini duyabilirsin
12373736 Pcoslubiranne kullanıyorum canım planlı olduğu için bayador kullanıyorum çok teşkkür ederim sağolasın ☺️
Papiiii 12373736 canım adetindenn10 gun gecsin git doktoea en digru zaman dilimidjr ama bu surecde kendine dikkat et agira filan asla girmee cok fazla is yapmamaya calis
Hzlkaya 12373736 baya yükselmiş sağlık ocağında kan idrar tahlili yaptırıp 7.haftasında kontrole giderseniz hem tahlillerinizi gösterirsiniz bir daha para vermezsiniz hemde kalp atışınıda bebeğide görürsünüz hayırlı olsun