Cigdemmylmzz Merikooo 24 haftalığım geçmiyor işe gelmek istemiyorum sadece evse olmak dinlenmek istiyorum. 😐 Az kaldı rapor alıp biraz dinlenebilirim kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Toparlanmam gerek 😐
Merikooo Cigdemmylmzz rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hamilelikte çalışmak zor valla rabbim yardımcın olsun
byzogrtmn Cigdemmylmzz ne iş yapıyorsunuz ben 16 haftalık biraz daha iyi gibiyim. Sonradan daha mı yorucu oluyor
Hatice_gzr2505 Cigdemmylmzz ben ev hanımıyım bazen diyorum iyiki çalışmıyorum evde sürekli yat iş yapmaya bile elim gitmiyor ayakta dolansam nefes nefese kalıyorum 19 haftam bitmek üzere gerçekten yorucu bir süreç allah tüm annelere kolaylık versin 🙏
Hatice_gzr2505 Cigdemmylmzz ben ev hanımıyım bazen diyorum iyiki çalışmıyorum evde sürekli yat iş yapmaya bile elim gitmiyor ayakta dolansam nefes nefese kalıyorum 19 haftam bitmek üzere gerçekten yorucu bir süreç allah tüm annelere kolaylık versin 🙏
Cigdemmylmzz byzogrtmn masa başı iş aslında muhasebeciyim ama geceleri bebeğin şuan bile hareketlerinden çok uuyanıyorum uykumu alamıyorum işim evime neredeyse 1 buçuk saat uzaklıkta ve 2 arabayla gidip gelmek zorunda kalıyorum sanırım bunlar yoruyor beni 😐
byzogrtmn Cigdemmylmzz ben öğretmenim ayaktayim hep özellikle 2. Ve 3. Ay çok kotuydu. Otursam bile yorucu yol da çok yorar tabi