Mlsnr6757 Kızlar 34. Haftadayım gece sancıyla hastaneye gittim doktorum bebek çok aşağıya inmiş ve 1 parmak açılma var dedi ciğer geliştirici vurdu başına gelen var mı erken doğum olur mu acaba 🙄
teletabi Mlsnr6757 34+3 te benimde 4 cm açılmam vardı doğum başlamıştı. Serumlarla durdurdular canım ciğer geliştirici yapıldı şuan 37+2 olduk çok şükür. Hiç kalkmadım tuvalet harici hep yattım açılma ilerlemesin diye. Vaktinde sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻 benimki bekledi seninkide bekler inşallah
Serra21 Mlsnr6757 bende aynı durumdayım 32+1 günlüğüm 1 parmak açılma var bende de dün hastaneye yattım nidicard hap verdi serum taktı bide iğne yaptılar korkuyorum erken doğum olucak diye bide bebeğimin kilosu da düşük daha 1650 gram
Gamzemert1 Mlsnr6757 bende 31haftayken yaşadım şiddetli bir sancı ile gittim hastaneye 4kere serum verildi nst baglandim bir gece acil doğum hane da kaldım bir gece de normal odada kaldım 4cm açılma olmuş dediler iki defa iğne vurdular şükür iyi oldun şimdi 33. Haftayim hakkımızda hayırlısı olsun
KuzeyBabysMom teletabi bende bugün kontrole geldim 33+2 haftalık 2 cm açılmam varmış bu gece takip etmek için yatış verdiler serum takıldı ciğer geliştirici falan vurdular daha çok küçük korkuyorum inşallah sizin gibi benimde bekler
teletabi KuzeyBabysMom inşallah 🙏🏻 Hiç kalkmayın mümkün mertebe yatın. Ben inanın tuvalet harici hiç ayağa kalkmadım
KuzeyBabysMom teletabi işte uzun zamandır yatıyorum aslında ama biraz hafife almışım yemek yapmak için ufak tefek işler için kalktım hep. şimdi açılmam olunca tuvalet harici kalkmam artık, inşallah geç kalmamışımdır.
Mlsnr6757 Serra21 benimde bebeğimin kilosu biraz düşük 2100 gr ve kilo alımı çok yavaş 🤷🏻♀️ Beni hastaneye yatırmadı nidicard verdi ciğer geliştirici vurdu
teletabi KuzeyBabysMom Hiç kötü düşünmeyin. Vaktini bekler inşallah 🙏🏻 hiç kalkmazsanız kendinizi yormazsanız en azından biraz daha sabredecektir 🌸🙏🏻
Serra21 Mlsnr6757 beni lekelenmemden dolayı yatırdı hastaneye 3 gündür leke geliyo damla damla her tuvalete gittiğim de 2 3 damla gelmiş oluyo doktor dedi lekenme bitince seni taburcu edicem
Serra21 Mlsnr6757 evde sürekli yat bol bol dinlen 37 haftaliga kadar gelsek Allahın izniyle yine iyi 37 haftaliktan önce dogurmayalim da bide kilosu da düşük hiç kuveze felan girmeden evimize götürelim dualarım öyle sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım 🤲♥️