Zehra9616 Aycan051415 yok cnm ya onlar etki bile etmedi bana 1 t. Kasigi icmemisimdir yani okadar azdi
Zehra9616 Yesimmm12 carsambya olmazsa gidicem ya donmez artik sanmiyom olabildigince hemen olup bitsin ben kafayi yemeden gittim ters daha zor doner dedi
Yesimmm12 Zehra9616 Yani ama elde bı ihtimal var bu hafta ters dönen bebek bır mucize yle tekrar dönebilir rabbimin işi belli olmaz🙏
Zehra9616 Yesimmm12 aynen o ihtimale sigindim hareketleri deniyorum simdide iste dua et olurmu hayirlisi olsun hepimz icin💜💐🌻
Cotanakk Zehra9616 haydaa senden güzel haberler beklerken bunu duymam üzdü :( inşallah yine döner canım ya dua edicem senin için 🥺 yarın benim de kontrolüm var bütün hevesim kaçtı şuan kesin bizimki de bir sürpriz yapar
Zehra9616 Cotanakk okadar kotuyumki anlatamam vallahi bende cok heyecanliydim ama tikandim kaldim cok dua et ne olur cumaya son gun artik🌺💜
Cotanakk Zehra9616 ikiniz için de en hayırlısı neyse o olsun canım moralini bozma her şey olacağına varıyor 3 gün var dönmesi anlık bir şey belki de dönmüştür bile 😕
Zehra9616 Cotanakk evet ama inatla donmuyo suan kafasini dayadi gogsumun altina kaldi oyle doktor cesaret etmiyo donder dedim yanasmadi 😫