Zehra9616 Kizlar 39+1 olduk bugun kontrole gittigimde sok oldum oglum kanaldan cikmis vee ters donmus makat gelis suan cumaya kadar beklicem sonra donmezse sezaryen olucam butun hayallerim yıkıldı dua edin dönsün bebem😕
Gmzeucr Zehra9616 son haftalarda dönmesi çok nadirdir die biliyorum nasıl dönmüş demkki nasip böyleymiş umarım istedğiniz gibi olur doğumunuz olmazsada hayırlısı böyleymiş sağ salim kucağınıza alında gerisi önemli değil
eso14 Zehra9616 kız son anda dönen bebekler sadece %4 lük kısımmış. Oda sana mı denk geldi. Valla okuyunca ben bile şaşırdım. Ama hayırlısı olsun moralini bozma. Demek ki sizin için en iyisi böyle 🌸
Ogretmen_1 Zehra9616 İnstagramda melike yoga diye vir sayfa var orda ters dönen bebeği geri döndürmek için hareket göstermişti . Etkisi olur öu bilmiyorum ancak bi bakın isterseniz
Zehra9616 Gmzeucr oyle tabi saglikli olmasi en onemlisi de cnm donderen seyin su ordek yuryusu varya onun oldugunu soyledi doktorum sok oldum 😕umarim 3 gunde tekrar doner
Gmzeucr Zehra9616 aaa gerçektenmi bende yapmiştım üç dört gün onu kanala ünsin die aaa çok şaşırdım iyki benimki dönmedi ya bende son haftalardayım
asellmom Zehra9616 bizde 36+3 deyiz ve hala makat geliş kızım ördek yürüyüşü yapsam doğum pozisyonuna dönermi acaba
Mevsim36 Zehra9616 Tülin bulur var instagramda postlarında bebeğin dönmesi, için bi hareket vardı bi bakın. Her şeyde bi hayır var döner İnşaAllah
Fnen Zehra9616 belkide normal doğum sizin ve bebeğiniz için hayırlı değildi öyle düşünün, yoksa son günlerde dönmesi gerçekten imkansız gibi :)
Esrasena Zehra9616 😔 Oysa ne uğraşmıştın..Nasip canm belli olmaz.İnşallah ters dönr tekrar.Hayırlısı nasılsa öyle olsun 🤷🏻♀️
Aycan051415 Zehra9616 hoppala masallah yani nolcak bu çocuklar yani durdu durdu da hayırlısı nasilsa öyle olsun canim demekki boylesi hayırlı döndüğünü hiç fark edin mi ya nası döndü ki daracık yerde suyun mu fazlaydi
Zehra9616 Aycan051415 ben hic bisi anlamadimki vallahi ne oldu nasil oldu bi bakti ters dedi ama aksam baska bi hastahanenin aciline gidip baktiricam asistana cok guvenmedim acikcasi ha yine ters derse amenna yarin gidip yaaticam beklemicem anca iyilesirim
Yesimmm12 Zehra9616 sezeryan dan mi korkuyosun😂 benim ilk doğumum normal di duanediyorum bu sezeryan olsun die o acıyı tekrar yaşamak istemiyorum 🙏
Aycan051415 Zehra9616 kiz ters olduğunu bilir heralde yani tekmelerin filan nerde hissediyon demekki sen uyurken döndü ay şaşırdım vallaa seni hiç düşünemiyorum o anki şokunu
Zehra9616 Gmzeucr kiz bacim sakin yapma doktoruna sormadan benimki asistandi gerci doktoru goremedik de iste geldi basa simdi de deniyorum konusuyorum bebemle insllah doner dua et
Zehra9616 Aycan051415 tekme falan hic bisi yoktu 2 gundur sadece ufak ufakti hareketleri uyuyodur die umursamadim bugun dediki ters kaynar su dokuldu basimdan baska hastahanenin aciline gidip bi baktircam belki yanilmistir asistan dua et nolur 💐