Karelinannesi Kızlar ne yiyebilirim onun yerine deneyip olumlu sonuç alan varda tavsiyelerinizi bekliyorum marketten de alamam şuan imkanım yok 🙏🏻
2cucukanasi Karelinannesi kaçıncı haftadasınız illa çikolata olmasına gerek yok bu arada bal varsa olur kuruyemiş varsa olur süt varsa içine muz ve bal karıştırabilirsin bal yoksa kakao dök alternatif çok canım
Aysunnnn_ melikeayna Anne çikolata yiince bebekler hareket edio tatlı mutluluk hormonları çalışıyor 😂
Cananyildiz melikeayna beben harekete geçiyormuş galiba hareket ettiği için cinsel organını görmek mümkün 😂
edis22 melikeayna cikolata mutluluk hormonunu etkileyen maddeler var kaslari rahatlatip ve bebegin hareketlenmesine sebeb olur ozellikle bitter cikolata.
Karelinannesi Kızlar yoldaydım cevap veremedim ama yorumları okudum çok teşekkür ederim hastanenin kantini vardı ama heyecandan unutmuşum 😅 zaten fırsatım olmadı doktor direkt içeri aldı 🙏🏻 Cinsiyeti kesinleşti erkek dedi ama uyuyordu pek hareketlerini göremedim doktor birkaç kez karnıma vurdu hani uyansın diye ama hiiiç oralı bile olmadı 😂 mtl3005 Soncul Akca01 Aysunnnn_ Aysunnnn_ minik22 ElifT816 ebrarr002 2cucukanasi seri4270
Akca01 Karelinannesi birde idrarar sıkışık olun. Doktoru beklerken de yuruyun oturmayin. Bebek uyansin siz yurudukce hareketlenecek
Askiletotomsu Akca01 bana doktor idrar bebeğe olan ultrason görüntüsünü bozuyor sıkışık gelmeyin dedi Ben sıkışık gitmiştim İnternette de öyle yazıyor
Peperonni Askiletotomsu Aaaa benimki de dolu gelin diyor 😂😂😂😂😂 hatta ilk ben doktora gittiğimde sırada beklerken tuvaletim gelmişti belki erken çağırır diye gitmedim bekledim. Doktor en son dedi ki haftaya yine mesaneniz dolu gelin dedi 😂😂😂😂 bende şaşırmıştım hatta. Acaba haftayla mı alakalı
mtl3005 Karelinannesi Çikolata şart değil ben randevumu beklerken fındık badem atıştırmıştım biraz doktor dedi bak bak nerdeyse takla atcak bebiş öyle hareketliydi yani 😃