Mavidunyamm Alyabebekkkk çok geçmiş olsun bak iyi ki gitmişsin stres yapma çok fazla kanaman olmadan gitmişsin zaten. Bilgi verdiler mi kanama alanı falan mı varmış
Alyabebekkkk Mavidunyamm şu an iyiyim aşırı kanamam olmadığı için serum takılı şu an,bi tane hap içtim progestan,kanaman fazla olursa haber ver dediler
guler_21 6+2 ve bulantilar basladi cok kötü ikinci gebeligim benimde oglumdada ayniydi doguma girene kadar surekli yediklerimi cikariyordum bunda 2 gundur cok kötüyüm surekli uyumak istiyorum 😕 allahin izni ile dogum ekim kac olur bilemeyiz 🥰
Melekprenses Mavidunyamm kan ilacı başlar doktorun mutlaka bazen kan veriliyor risk oldupunda ama gerek kalmaz inşallah
eypo Bende ekim annesiyim bir kızım var 2.5 yaşında😊 Şuan 6+1’iz cumartesi randevum var kendi doktoruma ilk defa gidicem kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.Bulantım var hafiften ama çok can sıkıcı ve koku hassasiyeti had safhada🥲
Alyabebekkkk -MinikveAnnesi- cnm kan verdim kan sonucum çıkmadı daha bebeğimin kalp atışı var çok şükür ama yatış verdi doktor şu an serum takıldım, bi tane ilaç içtim progestan.