Mavidunyamm Novaa vitamin değerlerin iyi çıktıysa tamamdır ☺️ herkesin hamileliği bir değil bazıları 9 ay boyunca kusar bazıları ilk günden beri kusmaz. Ben şimdiye kadar hiç bulantım fln olmadı. İlk hamileligimde de boyleydi
Dilooss_33 Mavidunyamm bende 6+4 haftalığım uyku dışında hiç bir belirtim yok ikinci gebeliğim 🤷♀️ Kızımda sabahları miğdem bulanırdı uykum gelirdi bunda ise bulantım yok çok şükür
170217 Dilooss_33 sizinle aynıyız kalp ayısı kese gördünüz mü ben en son 25şubatta doktora gittim bir şey görmedi haliyle ve 15şubattw çağırdı sizde durumlar nasıl
Papatyamm1 Benim de ekim .şu an 7+5 haftalığız. 10 gündür midem kötü. Akşama kadar çekiyorum valla çarşamba doktora gideceğim ilaç verirse bi soracağım bakalım. Birde ben hep aç hissediyorum kendimi yemeği yeni yediğim halde o his geçmiyor. Hep bir boşluk 😵💫
Drkmls Papatyamm1 evet duydum 😍 bi oğlum var bu ikinci merakla cinsiyeti bekliyorum. Fetal dna testi yaptırcaz biz erken öğrencez bakalım
Drkmls Papatyamm1 ben oğlumda tatlıdan nefret ettim erkek oldu bence onla pek ilgisi yok. Oğlumda çok mide bulantım yoktu şimdi geberiyorum bulantıdan
Papatyamm1 Drkmls ya aslında pek kızımız oğlumuz olsun demiyoruz ilk hamileliğim daha sağlıklı olsun da farketmez ☺️
Eliferimm Mavidunyamm Bende bugün 9+4üm mide bulantım çok var iki gündür mide için farklı bir ilaç kullanıyorum daha iyiyim. Yalnız bugün bel karın ağrım var biraz endişe ettim ama
Mavidunyamm Eliferimm 6 Ekimde tam 40 haftalık oluyor ,🥰 belki 37_38 de gelmek ister bebislerimiz belki de bizi kandırıp 42 ye kadar bekletebilirler hiç belli olmaz 😂😂😂
Novaa Yildizparlak Evet belirtisiz sağlıklı hamilelik geçiren de var ama işte bir kere o travmayı yaşadık ya hep içimizde bir korku oluyor🤷🏻♀️
Mavidunyamm Novaa ben bugün sabah gittim işte 3 hafta sonra gel dedi ama nah giderim ona 🙄 hayatımda gördüğüm en kötü doktordu ya hemen kendime daha iyi bir doktor arastirmaliyim 🥺 haftasını bile söylemiyordu ben sorunca of pof yaparak söyledi