Sinemmmonurr Kızlar bugün ikinci doz tetanoz aşımı olacağım. İkiyi olanlar yorum yapabilir mi çok ağır oluyor mu birinciye göre nasıl
Eslem_1 Sinemmmonurr ben de 2 hafta sonra 2. Dozu olacağım ama ilkine göre hiç acı ağrı olmuyor diyorlar genelde inşallah öyle olur 🌸😊 bir de tek doz yaptıranlar da var ama tek doz yeterli değil dedi doktorum da anlamadım o kısmı da 🤷🏻♀️
burcuo Sinemmmonurr Ben ikisini de oldum pek etkilemedi. İlkimde olduğu gibi hafif kol ağrısı yaptı sonra geçti hemen. İlki kadar bile sürmedi ağrı
Annecann Ben de şimdi 2.doz aşımdan geldim. 1 saat falan oluyo. Şuanlık her hangi bişe yok. İlk dozda aşının vurulduğu yer çok hafif ağrımıştı, şuan o da yok
Beybisininannesi Sinemmmonurr 1.de hafif kolum ağırdı De o da olmadı. ( sağdan vurdurdum sola yatıyorum diye ) Bide bende de hafif uyku yaptı ikisi 🙃 bebek hareketleri de gayet normal ve yerindeydi
Eslem_1 Beybisininannesi ben de ilkinde sağdan istemiştim sola vurdular demek ki sağa da vuruluyor 😀 hatta vuran ebe neden sağ kola dediğinde de soluma yatıyorum bebeğe kan akışı daha iyi olduğu için dedim bu kadar takarsan ileride sıkıntı yaşarsın vs dedi sonuçta bunu uzmanlar da söylüyor sol tarafa yatmanın önemini 🤷🏻♀️
Beybisininannesi Eslem_1 aynen öyle öneriliyor ama artık gece yatarken (37.haftada) ben nedense solda hiç rahat edemez oldum🤣 sol yatınca aşırı kasıklarım ağırıyor bebe beni sağ yönlendiriyor. O ara hangi tarafta daha rahat ediliyorsa o taraf tercih edilebilir diye düşünüyorum 🤨
Eslem_1 Beybisininannesi siz ikisini de mi sağa vurdurdunuz ben ilkini sola yaptırdım ikincisini de sağa düşünüyorum 😊 aslında gün içinde sağı daha çok kullanıyoruz ama yatarken sıkıntı oluyor
Ezgiozbass Sinemmmonurr ben iki dozuda oldum aynı kişi yaptı ilkinde olurken bile hissetmemiştim ama 2. sefer sadece olurken hissettim fakat iyileşme süreci daha kısa sürdü diyebilirim ☺️