Eliffclskn 5+4 te kese rahimde göründü çok küçük. Ama bebek görünmedi gec döllenme olabilir dedi doktorum. Basına gelen oldumu iki hafta sonrasına randevum var dua edin 😔
esradgn123 Eliffclskn İnşallah görürsünüz bebişinizi Ben 4+6 da keseyi gördüm Bugün 5+6 da rapor almaya gittim muayene olmak istemedim haftaya bakacağız
yaren_blna Eliffclskn herkeste oluyor bende 7+5 de hem görsüm hem duydum o haftaya kadar 3 gün arayla gittim görmedim sıkma canını sabret sadece
Brnaebu Eliffclskn bende hastaneye gittigimde 4-5haftalikti canim sadece kese vardi bebek yoktu 2-3 hafta sonra gittigimizde gorduk bebegi insallah sende gorursun canim,sikma canini benim 2.bebegim ilkinde boyle olmamisti
Papiiii Eliffclskn bunun gec dollenme ile bir ilgisi oldugunu dusunmuyorm gayet normalll gec dollenmesi olmayanlar bile bebegii genelde 6+4den sonra gorur hic sıkıntı edecek bisey yok
Eliffclskn Brnaebu benimde ikinci bebeğim ondan korktum ilkini 6 haftada gördüm duydum işte hepsi bir olmuyor demekki tesekkür ederim Allah razı olsun. 🤲🏻💕
yased Ben de 5+3’de keseyi görmüştüm sadece bebek gözükmedi yolk sac vardı, 6+3’te bebeği ve kalp atışını gördük
Brnaebu Eliffclskn aynen canim bende bunda cok sasirmistim ilk oglumu 5.5 haftalik ogrendik kalbiniduyduk falan bunda gec oldu biraz
Dilooss_33 Eliffclskn canını sıkma ilk hamileliğimde 3 haftalıkken keseyi gördüm her hafta gittim bebeği görmek için ve 6. Haftada kalp atışını duydum ve bebeği de gördüm. Ama şimdi dört haftalıkken kese bile yoktu. Yani değişebiliyormuş. Korkma 😘 bende Perşembe günü tam 7 haftalık oluyorum o gün kontrolüm var dua edin göreyim bebeğimi ❤️