afifem Kızlar günaydın haftam yaklaşıyor şeker yükleme testi için yalniz bir türlü fiyat söylemediler medilife de bilgisi olan yaptiran var midir
emelkavas afifem Merhabalar, bende o hastaneye gidiyorum. Ocak sonunda yaptırmıştım 100₺ ödemiştim. Önemli olmasa doktor istemez zaten bence ihmal etmeyin yaptırın☺️
afifem Süreç nasıl işliyor önce kendi doktorumuza mi gidiyoruz yaptiranlar yardimci olabilir mi hic bir bilgim yok bu konuda
afifem Soncul tam bilmiyorum inanin ama ben yaptırmak istiyorum her ihtimale karşı eminim yaptiran cok insan vardir zararı olduğunu düşünmüyorum
emelkavas afifem Doktorum Bedia Zeynep hanım. Evet bana 75gr yükleme yapıldı toplamda 3 kere kan verdim hepsi dahil 100₺ ödedim. Sadece bekleme süreci var onun dışında klasik kan veriyormuş gibi düşünün. 1 saat arayla 3 kere kan alıyorlar o kadar
emelkavas afifem Rica ederim ne demek☺️ Ben daha yeni geçtim öncesinde Selda hanımdaydım zorunlu ara verince ona geçtim bende🥰
emelkavas afifem Evet tek kötü yanı o☹️ Randevusuz hasta aldığı için oluyor, biz daha öncesinde hiç beklemiyorduk saatimizde giriyorduk burda en az 1 saat bekliyoruz☹️ Son haftalar diye sabrediyorumm🥰