Semog20 Sinemmmmm58 benimde bebegimin bağırsak parlakligi cikmisti mamaksu daki doktor bakar mi acaba
Sinemmmmm58 Semog20 bakar diye dusunuyorum bana bobrek buyuklugu var down sendromu falan var dediler hepsinde mamak suya gittim 2. Gebeligim hala oraya gidiyorum tek tek inceliyor cunku
Sinemmmmm58 Semog20 evet canim 85 tl.veriyorum ama doktor cok ilgili dedigim.gibi 2. Gebeligim hala ona gidiyorum ayda 1
Meleq Babysharkdutdutdut ben 2 hafta sonra gitmiştim randevu alarak usg ye gerek yok dedi sonuçları söyledi..
Gamzeates BusraAltiok yok bana daha gelmedi iptal olmadı yani daha olursa da bir gün önce olur diye düşünüyorum pazartesi tekrar hastahaneyi arayacağım sizin iptal oldu mu
BusraAltiok Gamzeates evet evet ben de öyle düşünüyorum da grev var gibi kesin olarak muhtemelen bir gün önce iptal edecekler diğer randevular da şu an tamamen kapalı
Gamzeates BusraAltiok merhaba bugün şehir hastahanesini tekrar aradım şuanlık öyle birşey yok dedi eğer randevunuz iptal olmazsa gelebilirsiniz dedi ben de bekliyorum şuan iptal olmadı
BusraAltiok Gamzeates çok teşekkür ederim bilgi mesajı zaten bir gün önce geliyor yarın belli olur sizden Çarşamba gidecektiniz?
BusraAltiok Gamzeates maalesef dediğiniz gibi bu sefer zor olacak ben de birkaç gündür umarım boşa gidip gelmem diyorum
Gamzeates BusraAltiok merhaba Büşra Hanım bugün aradım gebe polikliniğin sekreterini randevulu hastalara bakıyoruz gelebilirsiniz dediler yarın gideceğim iki de randevum