Egenin_Annesi1504 Babysharkdutdutdut sonuca gittim muayne oldm 3lu taramaya yakin gidin oda aradan cksn derim ben acelenis yoksa tbi
Babysharkdutdutdut Egenin_Annesi1504 2li normal çıkarsa üçlüyü yaptirmayi düşünmüyorum 🤲🏻 siz hangi Dr a gidiyorsunuz memnunmusunuz
Azrasara Babysharkdutdutdut Bende şehir hastanesinde yaptırdım sonuç için farklı doktordan randevu alabildim sonuca bakıp us de baktı 14+5 ilken cinsiyet sordum küçük dedi pek uğraşmadı görmek için
Azrasara Azrasara Gamze Yılmaz diye doktora randevu aldım 3 kere 3ünde de farklı doktor muayene etti . Randevu aldığım doktor pek önemli olmadı yani değiştiriyorlar sürekli
Babysharkdutdutdut hazald ilk Hacettepe ye gittim lakin hiç memnun kalmadım. Hastanenin kendisi eski, cihazları eski, hemsireleri sektlreterleri kaba. Eğer hoacya gitmiyorsaniz memnun kalınacak bir yer değil bence. Lekelenmem var diye acile gittim saatlerce bekledim
Azrasara BusraAltiok yani ben hangisi Gamze Yılmaz bilemedim 3 farklı doktor muayene etti belki de hepsi de asistandı ama 3 kere de hep farklı kişiler gördüm
Liiiiii BusraAltiok doktorlar ay da bir kere değişiyor ya da daha erken bazen uzmana alıp yerinde asistan olabiliyor
Egenin_Annesi1504 Babysharkdutdutdut valla 2 li taramnin sonucunu mal gbi bi doktora gttgm icin hic memnun deglm o yuzden duzgun bi cvpda alamadm acikcasi 3luyu de yaptrdm necati beye sonuca gidicem o doktor cok iyi bunda guzel bi sonuc duycagmi biliyorum hayirlisi ile gittigim kotu doktor ise hatice akkaya..
hazald Babysharkdutdutdut herkesin her hastanede bi kötü anısı vardır zaten. Ben de burda çıkıp şehir hastanesinde korkunç şekilde yaptıkları kürtajımı anlatabilirdim mesela. Temizlik bi yere kadar kusura bakmayında hasta psikolijisinden anlamayan insan nüsvettlerine muayene olmaktansa eski bi binada muayene olmak bin kat iyidir. Binanın ne önemi varsa orası da ayrı konu tabi
Babysharkdutdutdut Egenin_Annesi1504 Necati beye gitmeyi bende istiyorum ama bu turlu randevu bulamadım
Acemi_annee1 Gamzeates Yeliz hanıma randevu bulabildiniz mi ben talep oluşturdum ne zamandır bekliyorum yok daha bisey
Babysharkdutdutdut Acemi_annee1 yaklaşık 1 hafta önce vardı kendisi çok tatlı ama asistanı tam bir suratsiz
Liiiiii Gzde06 yani kötü bir ana mı denk geldiniz cok iyi doktor cok nazik ve kibar dur 37 haftalığım iyi ilgilendi her gitmem de talihsizliğinize denk geldi galiba baya uzman kendisi
Babysharkdutdutdut Liiiiii ay insAllah bana da bakar. Us görüntüsü veriyormu veya telle çekmeye izin veriyormu. Elimde hiç düzgün resmi yok yavrumun
Gzde06 Liiiiii olabilir bilmiyorum o gün giden herkes bir daha asla diyerek çıktı daha önce de gitmiştim o zaman iyiydi biraz da şans
Egenin_Annesi1504 Babysharkdutdutdut talep olstr 7 24 bildirim gelir aslnda bgn bakmstm ayin 23 üne vardi
Acemi_annee1 Babysharkdutdutdut bir erkek ve bir bayan asistan vardi ben gittiğimde şansıma ikiside ilgiliydi 🙃
Babysharkdutdutdut Liiiiii Gamzeates benim randevum bu perşembe canım 16 sında olan başka arkadaştı. İnsAllah denk gelmezsin asistanina
Gamzeates Babysharkdutdutdut yaa inşallah suratsız asistanı ile denk gelmem kaçta randevu sizin 16sın da olan