Rabiamsf Sdtly siz yazdıkça aklıma geliyor acı biber turşusu ve karışık turşu ne çok yedim normalde asla turşu sevmem 🤔😅
Rabiamsf Yigit-and-mother ay bende tahinli bal kabağı ve mantı aş erdim ama nasıl mantı istiyordum bol yoğurtlu şu sıralar kıymalı börek istiyorum adana dürüm falan doktor kıza benziyor dedi bize 🤗😇🎉
Symylldz Rabiamsf deli gibi mantı istiyordum karbonhidrat delisi olmuştum kıymalı börek ve çiğ köfte kızım olacak 😍
Kubratugrulyldrm 😀😀 Okuyunca ne kadar masum şeyler aşermiş bu hamileler dedim tek ben pis boğazım dedim 😀 tövbe kavun 🍈 karpuz 🍉 erik üzüm 🍇 aşeriyorum tövbe tövbe sadece karpuzu buldum 1 ayda ama neyse 🤣 onada şükür
Kubra4972 Kubratugrulyldrm valla bende sendenim aynı şeyleri aşerdim ama bende karpuzu bulamadım sadece 😀😀
tugbadipi Pemberuya sürekli ekşi şeyler canım istiyor. Bol limonlu nar ekşili çiğ köfte. Limonlu yaprak sarması vs 7+4 🌸
AyKizim Pemberuya Hayır verdiyse mutlaka için.Sizin depolarınız düşüktür.Değilse vermezdi.Bebek ne ile beslenecek☺️
Mervengin_4406 Pemberuya ayyy sormayın bende cipse sardım bu ara aşırı canım istiyor özellikle lays sade patates cipsi 😂
svbarut benito ben de hamileliğin basında canım aşırı Adana istemişti. Ve hayatım boyunca yemediğim acı biber turşusu.4 ayı geçtikten sonra acı yemedim artık. Çocuğa gitmesin diye.aradan zaman geçince acı biberi tekrar yiyemez oldum. Bir dönem çok enteresan bi sekilde aci yedim.bebeğim kız bu arada.
benito svbarut birkaç kişiden daha duydum bu kebap yeme isteğini 🤭 turşu aşerini de çok duydum ama çok fazla acı biber inşallah midenizi yakmamıştır. Kızınızı allag bağışlasın, sağlıkla büyütün
Kubra4972 Pemberuya 20+4 haftalık hamileyim ilk aşerme kavun oldu daha sonra erik ve karpuz ama karpuzu bulamadık 😀
Kubratugrulyldrm Kubra4972 Migros online var 😀 sipariş veriyon 2 gün sonra geliyor azıcıkda pahallı 😀 tadıda yok ama olsun şeker döküp yedim valla 🥰
Haticecebrail asosyalbiri vallah bende hep eksi yerdim sonuç kız çıktı birde ev yemeklerinden tiksiniyordum.hep kuru ve hamurlu seyler yerdim.Döner,pizza,mantı,poğaça,börek gibi🤭
Kvrckmom Pemberuya benim canım patates çok istiyordu ilk sıralar haşlanmış patates salatası, kumpirin altındaki közlenmiş patates falan gibi. Birde aşırı ekşi yiyordum yani limonu o kadar çok sıkıyordum ki yemeklerin tadı belli olmuyordu. Cinsiyetimiz erkek ☺️
Sehenz Pemberuya benimde hep ev yemeklerinde aklım paikolojik olarak zararlı gıdalardan koruma içgüdüyüsmüş aslında ::))
Ceylankaya Pemberuya önce hurma istedi çok şükür damak tadımı bulup aldım yedim simdide deli gibi karpuz istiyor yaz karpuzu hani mis gibi kokandan😅😅😅😅
Pemberuya ZeynAz45 duydum canm 8 mm falan idi sanırım yaa neden öyle dedi ki benimde %15 düşük riskim var :(