Dalinimmm0412 Pemberuya 17 haftalığız kendisini göstermedi ama hep ekşi şeyler aşerdim tatlıda yiyorum ama pek canım istemiyor. Meraktan catlicam artık 😂🤦♀️
Burcukose Pemberuya evet ya inan öyle olmasa ki kaldı ki ona rağmen bile yiyorum inanın her gün 1 kg bitiririm ☺
Dalinimmm0412 Pemberuya evet ya bayağı oldu bu 21de yine gidicez 20 haftalık oluyorum inşallaj gösterir 😂
Rojperest Denizovski Ah bu erik bir türlü bulunamadı yahu 😂 ağzımın suları akıyor aklıma geldikçe yerine bir tam limon yedim tuzlayıp
Aayseee Oz4 kesınlıkle sanırım vücutla alakalı benım bir tane de oğlum var ondanda aynı seylerı aşermiştim şimdi kızım da da aynı şeyler 🥰
Yagmurrr2211 Bizdeee 6 hafta 4 günlüğüz güzel anneler. Ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyoruz devamlı,tatlıdan soğuduk 🤷♀️
Mehmet_fatma Genelde baharatlı yicekler çekiyor buda genelde cips oluyor 😁sağlıksız olduğu için uzak durmaya çalışıyorum
hilalyce Pemberuya merhabalar mide bulantıları başlayan var mı yada başlayan varsa kaçınca haftada başladı ben daha 5 hafta 5 günlüğümde :)
mercimekveannesi3 hilalyce 4. Haftamda başladı şuan 24+2 ikiyim hala devam ediyor vesselam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️