Ngr17 Pemberuya 11. Haftaya girdim hayırlısıyla sulu yemek asla yıyemıyorum aparatif şeyler hep, aşırı derecede tatlı yiyiyorum🤪
AyKizim Pemberuya Hakkaten iyi geliyor patates püresi.Ama bu günler geçeceeek☺️ Sabır☺️ Vitamin takviyesi alın ama mutlaka.Bana doktorum vermişti beslenemiyorum diye☺️
Pemberuya AyKizim Banada verdi de böyle B12 demir ilacı bide pembe bir ilaç o da vitamin bebise zararı olur diye korkumdan içemiyorum 🙁
Damla34567 @Zambak55 Mesela ben süt Mısır aşerdim birden kokusu burnuma geldi tadı ağzıma çok değişik bir şeydi 😂
Mervesofiye 16+6 haftalık olduk cinsiyetimiz doktorumuzun dediğine göre%99 erkek ilk oğluşum da kavun 🍈 aşerdim Ocak ayında yolda bir amca satarken denk geldi aldım yedim doya doya 😁
Teslimeesma Kola istemişti canım 😂😂 şimdi ise yeşil elme hastası oldum .Kendi yaptigim yemekleri asla yiyemiyorum cinsiyet belli değil ama hep tatlı şeyleri yemeye başladım erkek diyorlar 😂😂
AyKizim Pemberuya Hayır verdiyse mutlaka için.Sizin depolarınız düşüktür.Değilse vermezdi.Bebek ne ile beslenecek☺️
bluebird Damla34567 bardakta süt mısır, köfte ekmek, cici bebe, peynirli cheetos😂 bunlar burnuma kokusu gelenler😂 bunların dışında iştahı olan bir insanım zaten bebişi bahane ederek yiyorum🤷🏻♀️😂
Busramzcgl Valla arada tatlı arada tuzlu ama genelde tuzlu istiyor canım cips, dakota felan cinsiyet erkek 🤣