Pemberuya Biz bugün tam 7 hafta olduk teyzeleri. Canımız hep ayran ve ev yemekleri istiyorr? Peki ya sizin☺️💞
Zambak55 Pemberuya hiç aşermedim bu zamana kadar hep merak ediyorum nasıl bir duygu diye😁28hafta 29olacak
Pemberuya Minigim38 Ayy cips çok güzel de :) bende tiksindim yiyemiyorum geçenlerde alaturka istedi canm koktu burnuma 1 tane zor yedim☹️😂
mink0307 Mavidunyamm ben de öyle oldım2.ci gebeliğin 2 sinde de tatlı şeyler aşardım çikolata tatlı o tarz şeyler ikiside erkek oldu
Mervengin_4406 Pemberuya ayyy sormayın bende cipse sardım bu ara aşırı canım istiyor özellikle lays sade patates cipsi 😂
Pemberuya Zambak55 Ay bence çok şanslısın gece uyumadan önce sandivic falan kafayı yiyorum aklıma düşüyor ya kalkıp yapıp yiyorum öyle yatiyorum 😂🙊
Pemberuya asosyalbiri İlk zamanlar bende zeytinyağli sarma aşerdim turşu suyu çok içerdim bana da erkek olabilir dediler🙊😂
La_Liberte asosyalbiri Elilar2225 ben de aynı şeyleri aşeriyorum. Ekşi yaprak sarması, ekşi yeşil zeytin, turşu 🙈 Bakalım ne olacak 😅 diğer gebeliğimde de hep bu tür şeyler aşerdim. Bebeğim erkekti. Bakalım bunda çok kız hissediyorum 🥰
Zehraok Elilar2225 nedense benmde bu gebeligimde aşırı derecede böyle ekşili ekşili sarma istiyor cnm ne kdr yesem bikmam yani bebeğimiz erkek 🥰🤗
Semrasular Elilar2225 ayyy hamile olduğumu öğrendiğimde bende lahana sarması rüyamda görmüştüm o kadar yiyesim vardı ki. Memleketime gittim her gün doya doya ondan yedim hiç bıkmadan sıkılmadan 😂
TBeyza Pemberuya ya ben hiç bişey canım çekmiyor yemek istemiyorum herşey kokuyor ,cips tavuk ,et,yumurta ve tereyağından tiksindim ,dün biraz 🥝 kivi istedi canım öyle meyve ağırlıklı gidiyoruz ,bide sütlü tatlıları yiyebiliyorum
Pemberuya TBeyza bende bir yediğimi bir daha yiyemiyorum kuzm muz kivi süt ayran yani yumurta haşlayıp yiyordum ondan da tiksindim ☹️
Caglaasya TBeyza ben tatlı asla yiyemiyorum sadece zeytin böyle ekşi ekşi şeyler yemek istiyorum tatlıdan midem bulanıyor cips çikolata gibi şeylerden aşırı tiksindim sabahları kahvaltı yapamaz haldeyim mide bulantısından tuzlu çubuk yiyorum sadece 6+1
Ozgediz TBeyza yalnız değilmişim🙈 sadece sabah zorla kahvaltı yapıyorum vitamin aldığım icin. Akşam hiç yemek yiyemiyorum, 2 haftadır yemek pişiremiyorum herşey o kadar kötü kokuyor ki 😔
TBeyza Pemberuya demi herşey böyle kokuyor yemek yaparken falan özellikle soğan salça kokusu da midemi bulandiriyor neyseki yemek piştikten sonra yiyememek gibi sorunum yok da ne zamana kadar böyle devam eder ki 🤷
ZenKen Erik çağla ekşili dolma çiğköfte lahmacun adana hep böyle şeyler istedi canım hala öyle erkek bebek dedi doktor 🤭
TBeyza ZenKen ya bende ilk hamileliğimde üzüm istemiştim dalında olmamış üzümleri yerdim çantamda bile olurdu sürekli yerdim eşim gördükçe çöpe atardı 😀 olgununu getirirdi ama yok o dalında ekşili halini yerdim 😆 ama benim kızım oldu 🤭 bide deterjan aserirdim , sürekli koklayarak nefsimi bastırmaya çalışırdım ,şuan iğreniyorum ama dayanamayıp yemiştim dalanın granül sabununu tattım falan hamilelik gerçekten tuhaf 😆
prensesinannesi7 Yigit-and-mother ay bende canımın istediği aserdigum tek şey o oldu benimde oğlum olcak ciddi bir tesadüf olsa gerek😅
Rabiamsf Yigit-and-mother ay bende tahinli bal kabağı ve mantı aş erdim ama nasıl mantı istiyordum bol yoğurtlu şu sıralar kıymalı börek istiyorum adana dürüm falan doktor kıza benziyor dedi bize 🤗😇🎉
ahmetinoznuru Pemberuya ben eksi ya da turşu domates vs gibi asitli tuzlu şeylere ağzımı vuramadım 4-5 ay sürekli tatlı yedim erkek olacak belli dediler 🤷🏻♀️ Oğluşum olacak Allah’ın izniyle