gunannesiii Bugün kontrolüm vardı önce nst çekildim. Nstyi gördükten sonra doktorum acilde serum takılacağını sonrasında nstnin tekrarlanacağını söyledi. Bebeğin hareketleri de var sancı da 10 falan çıkıyordu. Neden göndermiş olabilir 37+2 hafta bu arada
Esrasena gunannesiii merhabalar sancının 10 çıkması birşey değilki.40 üstü sayılır.Benim 80 çıktığı halde gönderdiler eve 🤷🏻♀️
Aycan051415 gunannesiii keşke nst resmini cekseydinfikir yurutebilirdik belki kalp atisi yüksek yada az cikmis olabilir 10 sancı sayılmıyor zaten canm sen kötü düşünme vardır bi bildigi
Tgbergll gunannesiii Ben cuma günü gittim 35.haftamdı birinci nst çekildi doktor beğenmedim git tatlı bişeyler ye çikolata ye su iç biraz yürü yarım saat sonra gel tekrar çekicez dedi yedim gittim tekrar çekti yine beğenmedi bu kez serum taktılar şekerli suymuş anladığım kadarıyla sonra tekrar nst çekildi şimdi biraz daha iyi sonuçlar dedi yine beğenmeseydi yatış verecekmiş bebek çok hareketsizmiş bana o yüzden serum takıldı hareketlerini takip et hissetmediğinde gel dedi üç gündür elimi karnımdan çekemiyorum hareket takip edicem diye endişelendirdi bizi sıpa 😬🐣
Ayba1a gunannesiii canım gecenn hafta bendede oldu kalbi çok hızlı atıyor dedi serum takıldım tekrar çekildim Çok şükür birşey cikmadi sancimda çıkmadı bebeği sakinleştiriyorlar sadece
PrensesAnnesi- gunannesiii endişelenme haftan küçük değil geliyor heralde senin minik 🐣 kaç kilo şuan
MeyraRana gunannesiii bendede nst ye aldı sancım çıkmadı ama bebeğim kalp atışı çok hızlı geldi sanırım kocaman bi serum taktılar 1.5 saat sürdü nerdeyse sonra nst ye tekrar aldılar 3 kere çatal muayenesi sonra eve gidebilrsn dedi bişi anlamadım.