donmezzderya Artık gelsen diyorum coocum 😂 ay şaka gibi günlerimizi dolduruyoruz son 7 gün kaldı. Dünde beşiği içeri aldım yanıma bakalım neler olacak 😅🙏
donmezzderya Eniseee benim sadece sancı geliyor arada şiddetli yalancı sancılar bel ağrısı ama bişey yok 😂
Eniseee donmezzderya dün çok hafif adet olacakmışım gibi bi ağrı girdi bacağıma ama geçti hemen uzun sürmedi çatı ağrısı çok fazla benim😑
gulcan_oztknnn_glcn donmezzderya aynı benım de oyle 39 a giricem tık yok bide kız çocuğu erken olur dıyolardı 😂 yalan valla
donmezzderya Eniseee benimde çatı ağrısı oluyordu sonrasında su spn haftada çok kısa ve şiddetli sancı oluyor olup kesiliyor belim ağrıyor aşağı bastırdıkça sancı geliyor hatta geçende doktora gitcektim en sonunda ama kesildi gitmedim bende 😂
Eniseee donmezzderya benimde sanki hafifledi biraz bugün temizlik yaptım halı bile sildim tık yok arkadaş yok gelmiyor 😏
donmezzderya irem88 ayyy hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏 benimde yarın kontrol var çatı muayenesi yapcak yine nst filan benimde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sancılar geliyor gidiyor
donmezzderya Eniseee kız fazla yorma kendini bend eşi yaptım bugün koptu belim sadece sancı oluyor şimdilik
Eniseee donmezzderya onca temizliğe rağmen bel sırt karın hiç biyerim ağrımıyor ben 41. Haftayı görürüm muhtemelen 😑