sburc36 Ya hiç takip etmedim ama sanki bıçak saplanır gibi sonra o bıçağı çekene kadar sancı Devam ediyo
Mrvttz Berilzdemir yok cati muayenesi de olmadim daha hic bilemiyorum bende ne olcak nasil olcak pazartesi kontrolu bekliyorum
Seyemmm Berilzdemir aynn bende oyle tahmin ettim bugun sanki belin ust tarafinda sirtima dogru giren sanci kramp gibi bisi oldu agrisi değişikti
sumin Berilzdemir etkilemiyordur ya etkilese doktor ona göre yapar heralde bende Ocak ayında doğmasını istiyorum bı kaç gün için 2017olmasin yani artık kendimizi tutacağız 😅
sumin Seyemmm ya biraz da korkudan ziyade çekingenlik var hiç alttan muayene olmadim onun çekingenligi de var bakalım zaten doğumda hepsi gidecekte yine de insan şey oluyor işte
Berilzdemir sumin ya bende cekiniyorum🙁 Hem normal dpgum ıstıyorum hemde alttan muayeneye bıle cekınıyorum🙁
Seyemmm sumin aynn ya sorma valla kendim yerin dibine girmis gibi oldum ama yapacak bisey yok oda bayan sonucta 😂bende olan ondada var ne yplm😂😊😂
Zeynepelin Berilzdemir benm doktorum norml gozkuyr diyor suan ama baklm nasl olck son ana kadr degisebiliomus hepimz cicn hayırlısı olsun🙏
sumin Berilzdemir bakalım ne olacak yani yapanlari görüyorum artık hiç çekinceleri kalmamış ne denir Bilmiyorum ki 🙂 öyle olmaktan da korkuyorum 🙂
sumin Berilzdemir aynen bende o konuda rahatim hiç doğum belirtisi yok daha 40haftayi da geçer diye kaygim var 🙂 Ocak 1de gelse ne güzel olur 😀😀
Berilzdemir sumin valla 31 Aralık 00.01 den sonra zıplamayı dusunuyorum🙂 şimdilik gelmesin dıye cok sakin hareket edıyorum🙂
Mrvttz essrakenan aynen duzenli olmamasi rahatlatiyor yalancidir diye ustunde durmamaya calisiyorum ama cok zormus bu son haftalar 😫 sag salim aliriz kucagimiza insallah bebislerimizi 😇
sumin Berilzdemir aynen bende sırf o yüzden bı ara sezeryan düşündum de .. herşeyin normali iyidir imkan varsa yani ne yapalım günah değil sonuçta herkes nasıl yapıyorsa öyle yapacağız ...