Tugcely 34 haftalığım geceleri o kadar çok uyanıyorum ki artık sol tarafım çürümüş gibi buna bir de bacak ve bel ağrısı eklendi sanki bacaklarım zonkluyor rahat edemiyorum sağa sola dönmekten deli oldum artık bir de sol tarafıma yatınca bebek tekme atıyor ittiriyor sanki rahatsız mı oluyor acaba napıcam bilmiyorum oturarak uyucam artık sanırım 😆😵💫😵💫😵💫
Tazeanne0134 Tugcely bende 28+1 haftalık hamileyim aynı sorunlar bende de var yapacak bişe yok her güzel şeyin bi zorluğu var canım sağlıkla gelsinler inşallah
fatmakoken1_ Tugcely ben 16+4 haftalığım ama benim belimde fıtık olduğu için şu bi kaç gündür belim bacağım çok kötü oturduğum zaman kalkamıyorum yatığım zaman dönemiyorum ilerleyen aylarda nolucak bilmiyorum ama çok kötü canım acıyor
Renasumut Tugcely maalesef benimde öyleydi 5.aydan basladı doğurduğum güne kadar 🤷♀️Magnezyum kullanıyordum soda içiyordum yine de aynıydı
BelemirOkutucu Bende 24. Haftadayım bazen sırtım çok ağırıyor bende sırt ağrısından uyuyamıyorum dediğiniz gibi sağa dön sola dön bütün gece öyle geçiyor arada da sırt üstü yatıyorum sanki daha rahat geliyor, bel ağrısıda evde iş yapınca oluyor tutuluyor belim