Siner Derinalya35 başıma gelmedi ama bazen kaset testler bozuk olup hamile olmadan da çift çizgi olabiliyormuş burada görmüştüm
Hamisannee Derinalya35 canım test bozuk değilse öyle bir ihtimal yok çünkü Beta HCG hormonu ilk kana geçer sonrasında idrara geçer yani idrar testinde pozitif görürsen kanda kesin gormen gerekir
Derinalya35 Siner onu gordum benim cift cizgi ama kanda olur mu olmaz mi merak icindeyim bugun sonuclarim cikicak sormak istedim cunku icim icime sigmiyor
Siner Derinalya35 Allah gönlünüze göre versin inşallah. Kaset testin bozuk çıkma ihtimali düşük sanırım kişinin başına geliyo. Umarım kan sonucunda da görürsünüz☺️
Siner Derinalya35 güzel haberlerinizi bize de söyleyin inşallah. Merak etmeyin kaset testlerin bozuk olma ihtimali düşük. Siz kalbinizi bozmayın. Ben mesela kan tahlili hiç yaptırmadım bu hamileliğimde. Kaset testle gördükten sonra direkt kadın doğuma gittim ultrasonda keseyi gördük. İnşallah kanda çıkacaktır sizinki de
Merveebuluttt Kuzum benim belirtilerin vardı uyku ve göğüs Şişliği dokunamıyordum ne zaman test versen çıkmıyordu üçüncü haftaya kadar evet kaset çıkıyordu ama kan testinde çıkmıyordu en son 2.3 gün sonra Kan testi verdiğimde üç haftalık gebe olduğunu öğrenmiştim
Gizmo90 Erken gebelikte çift çizgi gördüm sonra kanda negatifti, 1 hafta sonra kanda gördüm. Belirttiler varsa kana da çok güvenme canım düşük ihtimal ama yanlış çıkabiliyor
Derinalya35 Belirtiler tamamen var ve en son 3 ocakta adet gordum yarin direk kadin doguma gidicem sonuclari beklemeden