Askiletotomsu Ebrbre özele hiç gitmedim canım Bu cuma gideceğim başlayacağım özele Yarın devlette kontrolum var ☺️
Ebrbre Askiletotomsu hayırlısı olsun canım bende en başından beri özele gidiyorum devlette asla sıra olmadığı için sanırım o yüzden biraz erken tahminde bulundu doktor benimde içime hep kız doğuyordu inşallah değişmez 🥰🥰
Leylasiva21 Nurcaniko44 Maşallah sizin az kalmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Askiletotomsu Ebrbre Allah gönlüne göre versin inşallah Ben hissetmiyorum da ne olacagini Etraf kesin erkektir senin deyince öyle bir algı oluştu bende de Kız olmayacak galiba benim filan oluyorum.
Mavistez Askiletotomsu bende aynı durumdayim ya çocuğun kafasında midemde iki lokma yesem nefes alamıyorum ama canımda istiyor sürekli herşeyi
Askiletotomsu Mavistez aaa bayağı buyutttun o zaman sen kafası midene baskı yapacak seviyeye geldiyse Dimi ?
Nurcaniko44 Leylasiva21 saol birtanemm Allah razı olsun sizinde inşallah en kısa zamanda bebeginjze kavuşursunuz
Nurcaniko44 Ya ben malatya da oturuyorum devlet araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum sizce doktoralr iyi ilgileniyorlarmi çok. Korkuyorum
Askiletotomsu Nurcaniko44 hastaneden hastaneye çok değişiyor Nurcan Bizim İzmir’de tek bı devlet hastanesi var mesela çok güzel olan 🤷 Senin hastaneni Malatya’da olup yorumlayanlar yok mu bu uygulamada ?
Mavistez Askiletotomsu ay evet 29+4 olduk pozisyon değiştirse rahatlcam doktorda dedi kafası yukarda ama döner diye bakalm yedigimden anlamıyorum ya resmen 😂 sen kaç haftaliksin ☺️
Nurcaniko44 Askiletotomsu aslında malatya devlet hastanesinde serdar büğrü diye bi doktor var çok iyi ama bilmiyorum ki simdi nasıl ilgilendikleirni
Leylasiva21 Nurcaniko44 benim cok riskli bir gebeliğim var talesemi hastasıyım iki hafta bir serum gibi kan alıyorum hergun kan sulandirici iğne kullanıyorum. İki kez düşük yaptım her devlete gittigimde bişi yok dediler bebeği kaybediyordum. Özele gittim tahlil falan derken anladilar çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim günden beri özel e gidiyorum doktorum çok iyi. Gece yarisi bile mesaj atsam geri dönüyor. Devlet hastanesi yüzüne bile bakmıyor