Askiletotomsu Saat başı bişey mi yicem arkadaşlar Cildircam çenem ağrıdi midem ağrıdı İki de bı kalk hazırla off yiyecek bsey bulamıyorum artık!
Sevgim49 Askiletotomsu normaldir canım bende. 1 saat önce yedim yine biseyelr yapıp yemek istiyorum ne olacak bizim halimiz 😄😄
Leylasiva21 Askiletotomsu keske bende öyle olsaydim 29 haftalık hamileyim zor yiyorum hâlâ bile midem bulanıyor
La_le Askiletotomsu ben doktorumun korkusundan geceleri bişey yiyemiyorum çok kilo almışsın dedi fazla almamaya çalış dediği için yemek konusunu biraz kestim geceleri yemiyorum 9 dan sonra
Mavistez Askiletotomsu bende aynı durumdayim ya çocuğun kafasında midemde iki lokma yesem nefes alamıyorum ama canımda istiyor sürekli herşeyi
Leylasiva21 Askiletotomsu sanki hamileligin ilk haftalari koku hassasiyeti yemek yiyince kusma yanma yok bulantı ve kusma
Leylasiva21 Sevgim49 günde bir kez içiyorum ama tık yok normalde çok daha fazla yerdim eşim diyordu sen hamile kalsan 100 kilo alirsin 29 haftalık hamileyim daha zor 3 kilo aldim
Leylasiva21 Askiletotomsu 29 haftalık hamileyim ama sanki yeni hamileler gibi bulantı ve kusmam var normalde bu aylarda gecer dediler ama geçmiyor
La_le Askiletotomsu yemekten sonra 1 bardak süt iciyorum birazda olsa migdemi tutuyor 11 kadar ondan sonrada bı kase yoğurt başka biseyde yemiyorum olabildiği kadar erken yatmaya çalışıyorum yesemde yarım saat evin içinde yürüyorum eritmeye çalışıyorum
Sevgim49 Askiletotomsu ewt 🙈 busurü tokatlar bandanalar aldım 😄 😄 bi baktın kızda bi tek saç yok 🤯 🤣🤣
Leylasiva21 Sevgim49 bende kızıma ne tokalar aldim 🥰 babası diyo ya kel olursa ama illa cikar saclari 😂