Siyahkelebek1420 Kızlar ikili tarama testi fiyatları özelde nasıl ben sordum çok düşük bi fiyat verdiler ve nerede okusam çok yüksek, acaba bana yanlış mı söylediler son anda öyle kalmak istemiyorum devletten randevu da alamıyorum
Soncul Siyahkelebek1420 ikiliyi bosuna yaptırma bence detaylıyı yaptır ben özele gidiyorum kendı doktorum yanlıs çıkıyo zaten dedi detaylıda her seyı belli oluyo bosa para vermeye gerek yok
Fatma-onal Amine-- sonuçlarınız kaç günde çıktı ben medicalden yaptırdım muayene idrar tahlili felan da yaptırmıştım o yüzden ikili ne kadar tuttu içinde bilmiyorum
Soncul mrvrm 40 dk bebeğin bütün organlrına bakıyolar detaylı devlette yer bulursan bedava özelde de değişiyor
Xxz mrvrm iki yıl önce detaylıca yaklaşık bin lira verdimm . Devlete yine gitmem öyle ayrıntılı resmini vs veriyor mu bilmiyorum
[silindi] 300 TL idi ama ben yaptırmadım ve kesinlikle yaptırmamanı tavsiye ederim çünkü asla net bişey söylemiyorlar tamamen tahmin ediliyor ve ne hikmetse hep aynı şeyler söyleniyor down sendromu vs. gibi yani annenin psikolojisini bozamaktan başka bişey değil çevremde o kadar insan var ki bu yüzden ağlayan psikolojisi bozulan ama bebek doğduğunda maşallah turp gibi bir sorunu yok yine de senin kararın ama tavsiye etmem yani detaylıya girebilirsin ama ben bu hafta rutin kontrol için gittiğimde gircem
Siyahkelebek1420 [silindi] Bolu’da yaşıyorum orda yaptıracağım, içimde kalır yaptırsa mıydım şöyle böyle diye çünkü çok pimpirkli bi sürece başladım ve devam ediyor. Allah’a emanet yavrularımız inşAllah sağlıklı olsunlar öyle doğsunlar ♥️🤲🏻
CeyAsel1 Siyahkelebek1420 ben cagsuda yaptırdım geçen hafta 48 TL ücret verdik yaptır net sonuç vermiyor sonuçta içinde kalmasın
FHKK Siyahkelebek1420 Özelde yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum, zaten ikili üçlü test %100 sonuç vermiyor. MHRS den talep oluşturun bildirim geliyor hastane için hemen randevu alırsınız.
Siyahkelebek1420 CeyAsel1 bana da o fiyat söylediler de ben dedim acaba yanlış mı çünkü herkes 150 den aşağı fiyat yazmamış 😂
Tlyglc Ben haftaya yaptıracağım. İstanbul anadolu yakasında medipolde 890 tl fiyat verdiler 😒 30 a 40 a yaptıranlar nerede yaptırıyor acaba ?
ol_cay367 Siyahkelebek1420 katılıyorum sana bende 40 TL ödedim ikili tarama testine acaba yanlış test mi yaptırdım diye düşünmedim de değil 😂😂
Zeyna27 Siyahkelebek1420 ben kliniğe gidiyorum doktorum bi laboratuvara yönlendirdi Ocak 26 da yaptırdım 12+5 de 120 TL ye