EsRA47571 Kızlar dün gece rüyamda yerleşme kanaması yaşadığımı gördüm Sanki malum oldu inşallah adetime 7 gün var Göğüs hassasiyeti kasıklarda batma alt karın ağrısı Var Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp hamile kalan var Mı 😢
ilaydaelcinn_1 EsRA47571 hamile olduğumu henüz bilmiyordum ve rüyamda telefonuma bir mesaj geldiğini gördüm, mesajda “hayırlı olsun bu kadar erken beklemiyorduk bir kızın olacakmış” yazıyordu 🌸 2-3 gün geçmedi hamile olduğumu öğrendim şuan 20 haftalığım ve gerçekten güzeller güzeli kızımı bekliyorum 🧚🏻♀️💜 darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah seninledir bebeğin 🤍🥲
GunesliGunler_ EsRA47571 rüyamda hamile olduğumu dr gittiğimi görmüştüm 3 gün sonra da haberi aldım Ancak bilinçaltı olabilir çünkü adetim gecikmişti 😊 inşallah dilediğiniz nasip olur
Yesimtmr EsRA47571 ilk oğlumda bende babamda hamile olduğumu oğlum olduğunu görmüş gördüm Adetime 15 gün vardı test yaptım pozitif çıktı inanmadım 4tane daha yaptım onlarda pozitif bir oğlum var14 aylık şimdi ikinciyi bekliyoruz
SimayeceninAnnesi EsRA47571 ben ruyamda gormustum hastanede bi bebek aliyordum kucagima 😍😍 ve suandada ruyamda erkek bebek goruyorum cogunlukla cinsiyeti dha ogrenmedik bu arada
Cnsllll Benim akrabam yeni doğum yapmıştı kızı olmuştu lohusaydı rüyamda ondan domates alıp yiyordum arkasına hamile olduğumu öğrendim kız bekliyorum Allah’ın izni ile 🤲