Bsraao denzyldz canım her hamilelik farklıdır sana belirtiye göre kesin hamilesin diyemeyiz kan ver en doğru sonucu alırsın mesela ben aynı adet ağrısı çekip hamile olduğumu öğrenmiştim ablamın hiç bı vrlirtisi yoktu arkadaşımın bel ağrısı ve koku hassasiyeti olmuştu
Slakiprtci denzyldz canım hemen heveslenme çünkü benım de 17 gün geçmişti sonra adet oldum o stresten oluyor bazen 🥺
ecemnurturkan denzyldz kesin diyemem ama göğüs hassasiyeti normalden fazlaysa ve de bende kasık ağrısı olmuştu adet olacakmışm gibi bi kramp tarzında birde bel ağrısı sonuç 12 haftalığım şuan ben 6. Gün gecikmeyle test yapmıştm
denzyldz Kubra3412 evet sirtim agriyor ama belim daha cok fakat somdi daha iyiyim son bikac gun iyi degildim ama gogus hassasiyetim yok🙁
denzyldz Bsraao evet biliyorum sorumda sacma oldu ama cok soru sordum herkez kan tahlili yap dedi ama yazdimki ordada simdi yapama 5 yildir bebek istiyoruz bir bebegimi kaybettim ondan sacma bi sotu sordum🤍♥️
SinemG Bende bir hafta geciktiğinde test yapmıştım süphelenip pozitif çıkınca kan testi yaptırdım 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ve hiç bir belirtim yoktu bence test yaptır şuan 21 haftalığız 🙂
denzyldz SinemG tebrik ederim cnm ben insallah sali gunu yaptiricam hesaplayinca bebek su an 5 hafta 4 gunluk cikiyi
Kubra3412 denzyldz yani kan testi en güzeli bide doktora muayene ol kesinleşsin inşallah hamilesindir
Bsraao denzyldz ah seni çok iyi anlıyorum benim de 4 kaybim var 5 yıldır evliyim evlendigimiz günden beri istiyoruz ama olmadı Allah sabır versin . Dualarım seninle inşallah güzel haberlerini duyarız 🙏
edis22 denzyldz zaten hamilelige has belirtiler 4 haftadan sonra ortaya cikiyor vucutta. Oyle hemen ilk gunden digil
edis22 denzyldz canim hamileligin belirtileri ayni adet donemidir. Adetinden 10 gun gectiyse git kan testi ver.
edis22 denzyldz kisttenden olabilir o agrilar o yuzden onlari dusunme 10 gun sonra kan testi ver en guvenilir o. Insallah gonlunce olur hersey🙏🏻
GunesliGunler_ denzyldz 2-3 gün gecikti Yogun göğüs hassasiyeti ve saç dökülmesi En çok saçımın aniden böyle dökülmesinden şüphe etmiştim.