Umay Kızlar 5 haftalık hamileyim ama o kadar fazla kasık agrım var kı bazen dayanamıcak Gibi oluyorHatta doktorum bu ağrılar yüzünden dış gebelik olabilir diyebileSöylemişti şimdi doktora gittim keseyi gördük daha çok küçük ama göründü bana ağrılarım için progestan verdi kullanan var mı aranızda?
AselLinamiz321 Umay banada aşağıdan hap koydurdu. Ama benim rahim ağzında açıklıktan dolayı kanamam olmuştu. Genelde hangi hamileye sorsan illaki bir defada olsa progestan vermiştir doktor. Etrafimdaki her hamile kullandı nerdeyse
BerrinMercanKaraca Umay Bende hamile kaldığım ay alttan kramp şeklinde batma ağrı sancılar giriyordu çok kötü oluyordum banada verdi doktorum fitil olarak kullan dedi adet bir kaç kutu kullandım 3.aydan sonra tamamen geçti
Semakacan Umay yuvarlak kapsül zaten canım bazı doktorlar ağız yoluyla kullan diyor bazıları fitil olarak benim de düşük tehlikem ve kanamam vardı onun için vermişti çok işe yarıyor kullan ihmal etme 😊
BerrinMercanKaraca Bende hamile kaldığım ay alttan kramp şeklinde batma ağrı sancılar giriyordu çok kötü oluyordum banada verdi doktorum fitil olarak kullan dedi adet bir kaç kutu kullandım 3.aydan sonra tamamen geçti
BerrinMercanKaraca Umay keseyi görmiş zaten dış gebelik olabilir demesi çok saçma 5. İç hafta zaten adet okşatsın bu hafta adetli olacaktın benim ilk 3 ay adet olacağım tarihlerde bu bu kramp ve sancılar olmustu
Tubiss Umay Bende aynı şekilde kullanıyorum 8+4 hamileyim 4 haftalkken dr iki adet seklinde fitil olarak kullan demisti p.tesi kontrole gittiğimde teke düsürdük ama faydası oluyo kasık ağrısı yönünden. Ihmal etme kullan bence
Brk_sda Umay. Bende 5 haftalık hamileyim canım bende progestan kullanıyorum düşük tehlikem olduğu için