Marymery49 Son gunlerdeyim ama ara ara gelen yalancı sancılar dan başka bir şey yok ikinci hamilik erkek bebek sizde ne durumlar
Yaprakdokumuseverrr Marymery49 yani kaçıncı hafta 40 bitti mi? Ben 39+2 de doğurmuştum erkekler geç geliyo derler 😅
Busrabaksii Marymery49 salı günü doğum ama sancı sıfır o yüzden suni ile başlatıyoruz doğumu 39+6 oldum kız bebişe hamileyim
guzelbebegimmmmm Marymery49 benim de son 9. Kızıma hamileyim. Arada bi karın sertleşmesi hariç başka bir şey yok
Marymery49 Busrabaksii 39+6 günlük oldum suni sancı istemiyorum ama bakalım mecburi olursa yapacak bir şey yok
Busrabaksii Marymery49 bende biraz daha beklemek istiyorum ama suyumda sızıntı var riskli bir durumdayım o yüzden bekleyemiyorum 😔
Marymery49 Cigdem000 bnde bekliyorum bakalım tık Yok yürüyüş merdiven in çık sguat ilişki Hint yağı bile demedim Yok belli ki zamanı değil 😊
Marymery49 Busrabaksii İlk hamiligimdede 40 haftamda sancım yoktu suyum biden geldi hemen yatış yapıldı suni sancı ile doğum yaptım bnce çok bekletmeyin Bebek için şu çok önemli