gbyalcin Seyma0555 bana ahlas ismi Allah korusun ahrazı hatırlattığı için ben tercih etmem şahsen ama önemli olan sizin beğenmeniz 😍
Seyma0555 Mimii94 Ahlas’ ın anlami Saf, halis, karışımsız. 2. İyi yürekli, temiz kimse. 3. Kur’anî ıstılahta, Allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul
EsraYsf Canim yanlış anlama da benim komşum da koymak istedi sonra çevreden herkes kadına ahraz ( yani hiç birseyden anlamayan demek ) bu şekilde okulda vs dalga geçerler dedi diye koymamisti.. Ama kimsenin bir önemi yok senin içine sinerse koy tabiki 🥰
Deniz1121 Ahlas ismini çok seviyorum bende oğluma koyacaktım ama Miraç Aslan koyduk ismini, ikinci çocuğum erkek olursa kesinlikle düşünüyorum Ahlas İsmini
Ogretmen_1 Ahlas ismi cok güzel efe ile de uyum sağlamış bence☺️Zahit efe de güzel bu arada aklınızda bulunsun🐥
110710 İsmin anlamı güzel olsa da ses olarak bana güzel gelmedi sanki pektek biri ahlat derken ahlas diyormuş gibi kulağa hoş gelmiyor
Seyma0555 110710 evet bende sadece soylenisi biraz garip geldigi icin tereddutteyim. Yoksa anlami cok guzel.