Sevim-b Suyunuzun ya da nişanınızın gelmeden bir süre önce bi belirti yaşanıyor mu onu merak ediyorum aslında? Gelmeden bir iki gün veya daha öncesinde herhangi bi şey oluyor mu?
Sinemmmmm58 Sevim-b nisani bilmiyorum ama suda olmadi benim daha dogrusu benim suyum sizinti yapmaya basladi ama 1 hafta oncesinde doktora gitmistim suyun patlayabilir dikkat et enfeksiyonun cogalmis demisti
seon90 Sevim-b benm hiç bir belirtim yoktu zaten doktorum sürekli bebeğin keseye sığmıyor diyip duruyordu tabi bende o süreçte fıldır fıldır gezdim iş yaptım falan ama hiçbrlirtim yoktu.birden geldi suyum bir kova nerdeyse
Busecan35 Sinemmmmm58 benim de bir haftadır enfeksiyon var baya kötü kokulu Çarşamba gideceğim için aramadım doktoru..bu suyun gelmesi yakın demek oluyor yani demi
Sinemmmmm58 Busecan35 enfeksiyona gore degisiyo galiba benim hem rahimde hem idrar yolunda vardi enfsksiyonum
KbrErr Benim nişanim gece 12 gibi geldi. Butun gun vajinamda farkli bir baski zonklama vardi. Aksam 8 den sonra da aşiri sicak basmasi ve terleme yasadim dusa girdim ciktim bi baktim kan. Hastaneye gittik orda da suyum geldi boyle iste :)
Busecan35 KbrErr bu akşam aynı şeyleri yaşadım hatta eşim şaşırdı..normalde hep usurum ben.birden böyle bir yanma geldi üstümü falan çıkarıp oturdum bütün akşam ..37.haftadayim.suan bişey yok ama bebeğin vajinayı zorladığını hissediyorum
azra66 Bende çok merak ediyorum şuan 38+4 olduk hiçbir belirtim yok sadece adet ağrısı var belimde oda çok değil ne sancı nede bişey
Annesininbalii azra66 bende 38+3 üm benimde aynı şekilde hiç belirti yok arada bir vajina da iğne batması adet agrısı gibi hissediyorum 2 -3 günde bir
Yaprakdokumuseverrr Sevim-b İnsana acayip bi enerji geliyor 😂 doğumdan bi gün önce saatlerce çarşıyı turladım akşamında nişanım geldi. Sevincimden göbek atmaya başladım dedim ben sabah doğurucam görürsünüz ciddende öyle oldu 😆 gece 4 te uykudan suyla uyandım çok efsaneydi ya tutmak istiyosun tutamıyosun baya eğlenceli şey şu hamilelik
Yaprakdokumuseverrr Sevim-b 39+2 de suyum geldi açılmam olmadığı için suni sancı aldım sonrasında tansiyonum 19 u gördü ve acil sezaryene alındım en negatifinden bi doğumdu ama yine bi bebek istiyorum ben iflah olmaz bi gebe aşığıyım 💓
azra66 Annesininbalii ay inşallah bu son postumuz olur birşeyden değil gerçekten artık bir iş bile yapamıyorum bir otursam kalkamıyorum