Gorkemm Fddozcan 27+6 ile ben Mayıs sonu gözüküyor ama her gittiğimiz de biraz daha öne geliyor tarih bakalım artık paşa ne zaman gelecek
Gorkemm Srp22 hahahahah yeminle ben annem ikizler senelerce onun bi öyle bi böyle hallerini gördükçe Allah’ım diyordum uzak olsun ikizler bana ama Paşanın ikizler olası geldi belki 38 de filan gelirse boğa ile kurtarırım bende boğayım iki boğa yeriz birbirimizi 😂😂
Frdvs25mys Srp22 kızkardeşin boğa iyi ya erkeklerde daha iyi oluyormuş yani değişken bir ikizler olmasındansa boğa olması daha iyi öbür ve uykucu😅
Gorkemm Ilkhayat aaa evet benimde doğum günüm 14 Mayıs 😂😂 bir boğa olarak sağ salim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı 😍
Annekuzusu__06 Fddozcan benn doktoruma göre mayısın 12 18 arası uygulamaya görede mayısın 18i ama ben o zamanı beklemez diyorum rabbim bilir tabiki 🥰29+4
Mavistez Annekuzusu__06 doktor daha bişey demedi ben adetime göre hesaplayinca 18 Mayıs’a falan denk geliyor ama bebekte ultrasonda bir hafta ileri çıkıyor yani 8 ila 18 Mayıs arası doğum olabilir diye düşünüyorum
Zehraspl Annekuzusu__06 ilkide sezeryandi aslinda ben normal dogum istemistim ama alttan muayenemde ebe çatın cok dar burdan bebegin kafasinin gecmesi imkansiz ben bile parmagimla bakamadim kemiklerin çok batti o yuzden normal yapamazsin dedi buda mecbur sezeryan olucak🤷🏻♀️
Gorkemm Srp22 ben boğayım diye demiyorum ama çok tatlıyızdır be 😂😂 çok inatçıyız dediğim dedik anam çok çekmiş benden totomu sobaya mı dayamamışım elimi prize mi sokmamışım şişi damağıma mı geçirmemişim neler neler ama tatlıyız yani bence 😁
Haticekaya1808 Fddozcan Mayıs sonu Haziran ilk haftası görünüyor doğum şekli belli değil benide aranıza alın noluyyy 😂😂😂 Bu arada 26+3 kızımı bekliyorum 🥰
fatoskarakus 30+2 ☺️ Mart sonu hazırlıklara başlayacağım ve çekim yapmak istiyorum herkes erken diyor
Srsdrs Ben de Mayıs ortası gibi inşallah ❤️ Benim de hiç bir hazırlığım tam değil ya hatta haftaya her şeyi yıkayıp ütülemem lazım şimdiden ağırlaştım 😏
Srp22 Hazırlıkları kafaya takmayin elbet olacak bi şekilde önemli olan siz, süt ve bebek 😉 o olmadi bu olmadi yok bunu eksik bebege stressiz anne ve süt lazim anneyede saglikli ve doymuş bebegi gerisi boş
Zehraspl Annekuzusu__06 yoo gayet kolaydi ilk gun ben ayaklandim kendi isimi kendim gördüm tek yapman gereken seni giydirmeye gelirler hemsireler onlar kaldirinca yatmadan surekli yurumek bebegi bol bol emzirmek ve sivi tuketmek gerisi geliyo zaten