sednrbyr44 Balıkesirde yaşayan arkadaşlar devlette önerebileceğiniz memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı 🥰
Luckyy sednrbyr44 Mehmet Keçecioğluna gidiyordum 2. Hamileliğim ama eğitime gitti ilkinde de ona gitmiştim çok memnundum ama eğitime gitmiş şimdi bende kime gideceğimi bilemiyorum simge hanıma aldım bakalım o nasıl
MrwGngrn Burcusenkoc Memnun musun?Ben Altuğ bağcıya gidicem. Bu cuma şahin cılızdaz randevum vardı iptal edilmiş corona olduğu için
CerenArslan1 Mevsim36 38+1 bizde bugün sancılarım var ama bakalım Allahim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin🤲
Mevsim36 CerenArslan1 hiç çıkmadı geçtiğimiz perşembe girdim tuğban hanım bugün de olabilir 40 haftayı da bitirebilirsiniz demişti ki kasılma yok su yok
CerenArslan1 Mevsim36 benimde ciddi bir sancı çıkmadı daha hiç çarşamba günü gidicem bakalım kontrole ne diyecek her gelebilir minikler artık bakalım çatı muayenesi falan yapılıyor mu size birsey dedi mi
Luckyy sednrbyr44 hiç bilmiyorum oda yenilerden ya giden tanıdığım da yok bakalım simge hanım nasıl çıkacak ona göre bilgi veririm bu ayın 15 inde randevum var
Mevsim36 CerenArslan1 yok hayır ilki normal olduğu için sanırım hiç çatı muayenesi demedi gerçi ben ilkinde de olmadı istemedi doktor