minikmucizemmmmmmm Fatmagul3333 çok normal canım bebek rahime oturuyor ilerleyen zamanda daha da ağrın olacak korkma ben 12. Haftamdayim bende kas romatizması var ve aşırı ağrı cekiyorum yavrum sağlıklı olsun güzelce yerlessin cekicez artık ,🙈🥰
Fatmagul3333 minikmucizemmmmmmm ya teşekkür ederim ☺️🙏 birde sağ göğsüm çok sızlıyor acaba o normal mi
minikmucizemmmmmmm Fatmagul3333 normal canım artık goguslerin de büyümeye başlayacak süt kanalları açılmaya başlayacak endişe etme ☺️
minikmucizemmmmmmm Fatmagul3333 ilerleyen zamanda beyaz akıntı gelebilir bu da rahim genişledikçe olan bir şey başka konular olursa yardımcı olabileceğim seve seve yazarım 🤗
Fatmagul3333 minikmucizemmmmmmm günlük ped kullanıyorum beyaz akıntım geliyor değiştirmek için gidip baktığımda sarı olarak görüyorum normal midir acaba?
minikmucizemmmmmmm Mocuzemiz ben daha 12 haftalığım ama gözle görülecek kadar büyüme oldu ve benim sol göğsümde kis var lise yıllarından o yüzden hassasiyetim daha fazla
Fatmagul3333 Mocuzemiz ben 8+5 deyim bi kaç gündür sağ göğsüm sızlıyor çok korkuyorum. Birde bişey daha soracağım akıntı geliyor beyaz olarak günlük ped kullanıyorum bir kaç saat sonra değiştirmek için baktığımda sarıya dönmüş oluyor acaba normal midir?
Fatmagul3333 Mocuzemiz özür dilerim benimde sol göğsüm diyecektim sağ demişim yanlışlıkla benim de sol göğsüm sızlıyor
minikmucizemmmmmmm Fatmagul3333 bence akıntı orda kaldığı için rengi koyulasiyor olabilir ama yine de sen bir doktoruna sor istersen canım, enfeksiyon vs olursa erkenden tedavi görürsün