Ssultannnnn Serapmehmet_19 33+5 olduk kaburgalarima acayip baski yapiyor bazen nefes alamiyorum hareketler sert ama o da napsin yeri daraldi diyerek teselli ediyorum kendimi😂
Serapmehmet_19 Ssultannnnn evet yaa yerleri daraldı baya, 😃, artık sonlara yaklaştıkça ağırlaştığımızı daha da hissediyoruz her ağrıyı ayrı ayrı yaşıyoruz, hamdolsun halimize az kaldı inşallah
Serapmehmet_19 Denizvegokyuzu yaa ne güzel ilk heyecanımız ilk deneyimimiz inşallah, Rabbim yardımcımız olsun tatlı telaşlar bunlar Allahın izniyle sağ salim alalım kucağımıza
Denizvegokyuzu Serapmehmet_19 amin inşallah hayırlısıyla 😇 Rabbim tüm hamislere sağlıklı doğum nasıp etsin 🤲🏻🤩
Serapmehmet_19 yavrularimm ve aleykümselam canım 34 haftalıkken geliyor diye biliyorum canım, biz 00:00 da 34 olduk ve yeni geldi😍
prensannesi1649 Serapmehmet_19 bizde 34+4 olduk butonumuz da geldi bebitomu bekliyorum zamanında ve sağlıkla gelsin ins cümlemizin beisleri ♥️🤲
Serapmehmet_19 prensannesi1649 maaşallah canım sağ salim al kucağına inşallah, heyrcanla bekliyoruz bakalım 😍😍❤️
Seri-123 Bizim daha o butona basmamıza çoook var bende hemen gelsin istiyorum o butonu benim eltide gördüm ❣️
Serapmehmet_19 Seri-123 sen kaç haftalıksın canım, valla bi elim gidiyo ama basmamalıyım shdgddgdg😅😅😅😅
yavrularimm Serapmehmet_19 oy masallah sagsalim kavusasin bebeyine hayrili evlat olsun uzun salikli omrunuz olsun bize daha var 5 hafta allah nasjb etsin gormeyi
Serapmehmet_19 yavrularimm Aminn canım benimm çok teşekkür ederim, hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah, 5 hafta dediğin nedir ki bi bakmışsın geçmiş, 😍😍
Kevserclp Serapmehmet_19 Serapmehmet_19 bende az evvel gördüm görünce hemen ağzım kulaklarıma vardı bende 34 oldum butonu görünce çok heyecanlandım 😍😍😍
Serapmehmet_19 Kevserclp aynen bende öyle oldum, daha bi heyecan sardı, şükür bu günlere getiren Rabbime, sağlıklıca gelsinler inşallah
yavrularimm Serapmehmet_19 insallah ay cok heycanliyim 3 bebeyim olmasina ragmen sanki ilk kez anne olacam