deletedmom501 Merhabalar , progestan fitili yapamıyorum ve geri çıkıyor :(( Bunun yerine içiyorum ama salak gibi oldum. Uykum çok geliyor , bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
Deniz2961 deletedmom501 cnm en buyuk yan etkisi ne yazıkkı 3 ay kullndm Bn aksam al ytmya yakın Bn oyle cgre bulmuştum
BuseBasderici deletedmom501 ilk başlarda uyku ve baş dönmesi yapıyor. Ama aksatmadan sürekli içinde vücut alışıyor bende fitil olarak yapamam diye hep ağızdan aldım 4 haftadan beri. Şu an 8 haftalığız vücudum alıştı artık
fatmff deletedmom501 Canım fitil olarak kullanınca sorun olmuyor ama hiç bi türlü yapamıyorsan gece uyumadan hemen önce iç hapı o zaman en az etkileniyor insan. Allah yardimcin olsun ben ilk 20 hafta kullandim
mucizemizibekliyoruzz deletedmom501 canım belinin altına bi yastık koyup azıcık ittirsen gidiyor aslında ilaç vajinadan.
Tosbiklerim Bende kullanırken zorlanıyordum. Doktorum Travazol kreme bulayip öyle kullan dedi. Hazneden yapicaksan bu şekilde daha rahat yaparsın. Yaptıktan sonra 1 saat yatıyorum sonra bir kısmı çıksa da çok önemli değilmiş
Ayseport Bende sabah akşam kullanıyordum sersem gibi oluyordum doktorum gece yatmadan önce ikisini birlikte içmemi söyledi bu sayede çok rahatladım
AselLinamiz321 deletedmom501 gece yatarken baya ileri ittirin. İlacı koyduktan sonra hiç kalkma ve sağa sola dönmek için ıkınma. Ben yatıcagım pozisyonda atıyordum. O sekilde geri gelmiyor
Sblsmm Canim ben 3 ay boyunca vajinadan kullandim yattigin zaman kullan birazcik geriye it ge kendini kasma o zaman tam oturuyor merak etme alisirsin