Bayancorek gizemrdpl Önce ultrasondan ense kalınlığına,burun kemiğine ve oluşan organlara bakıyorlar daha sonra da kan veriyorsunuz, bu kadar 🤗 (Bana tok karnına gel demişlerdi.) 🌸
moom222 gizemrdpl ultrasonda abakti sorun görmedi kan ister ver ister verme dedi bana bıraktı down sendromu çıkarsa aldiricakmiyn diye sordu aldirmicam yaptırmadım açıkçası herkesin fikri farkli
edis22 gizemrdpl evet yaptirdim dr once ultrasonla olculerini aliyor sonra kan tahliline gonderiyor. 15gun sonra sonuc cikiyor
gizemrdpl Bayancorek umarım hepimizin sonuçları çok iyi çıkar♥️ Ben henüz yaptırmadım bu hafta yaptıracağım nasipse
Bayancorek Boncuk18 Allah Allah genelde bakıyorlar ama hiç duymadım daha önce bakmadıklarını ben, hepimiz için hayırlısı olsun. 🙏🏼🌸
Bayancorek gizemrdpl bizde bir sorun yoktu, 1 haftada çıktı sonuç. Güzel sonuçlar alırsınız sizde umarım 🙏🏼🤗
Nihanus gizemrdpl ultrason ve kan tahlili şeklinde oluyor 10 günü civarı sonuç çıkıyor tarama testi olduğu için kesinlik olmaz 10.000 de 1 100 de 1 gibi sonuçlar verir