coookkk korkuyordum. buraya bile yazmiştim. ilk devlette olmustu kotu gecti. ozelde gercekten cok rahatti. ameliyathaneye girdik sakin sakin anestezici yapacaklarini anlatti igne acimiyor ilk de de acimamişti. ayaklarim isinmaya başladi. doktor geldi. cok korkuyorum falan dedim bi sakinlestirici basti. rahatladim. baslayinca dicem sana dedi meger coktan bebisim cikmiş. cok kisa surdu. sonra dedim midem bulaniyor.hemen bi igne daha.. ben gene mayiştim. paniklersem bebiş cikinca beni uyut demistim dikiş sirasinda. sonra bi sakinlestirici yapiyim dedi bende yok yok dedim iyiyim uyumak istemiyorum. uyumicaksin bekle falan dedi. yapti onuda oohhhhh misss. lambadan dikişimi izledim bitene kadar. sakin sakin. odaya ciktim sonra bebisim geldi iste emzrmeye basladik.. aksam 10 gibi yurumem icin geldi. ilk kalkiş evet zordu yalan soylemeyecegim. 2. kalkis 3. kalkis derken git gide rahatladi. sondayi da derin nefes al dedi hooopp cekti aci degil de huylanma hissettim. epidural kateteri cikarirkende sadece bantlarin çikisini hissettim sifir aci. valla cok guzeldi kizlar epudural cok rahat hic korkmayin. anesteziciden bol bol sakinleştirici isteyin paniklerseniz. sadece ilk kalkişta zorlandim ben dogum anindan korkarken.. rabbim hepinizi sag salim kurtarsin🌸