ozge07070 Atasoy bana 12+6 da %80 erkek dedi çıkıntı gösterdi ama 17. Haftamda %100 kız olduğunu öğrendik şuan 36+3 üz
esraboyoglu95 Karelinannesi Bana da 12. haftada %80 erkek dedi doktorum yarın bu yoruma cevap yazar mısınız eğer net olursa merak ettim 🥰
Atasoy Ecehakanay intten okuduğumda 12 haftada organlar oluşumunu tamamlıyormş nasıl tahmin etti anlamadm😂
Ecehakanay Atasoy canım kemik yapısından ve bacak arasındaki boşluğun dik mi yatay mı açısından anlaşılıyormuş bizim 11 de bildi yani 😄
linamom Atasoy 12 de tahmin doğru çıktı bnmde 16 da netleşti. Doktor iyi bir doktorsa kemik yapısından anlıyor
esraboyoglu95 Karelinannesi Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻😍 bende perşembe gidicem bakalım netleşecek mi çok heyecanlıyım 4 yaşında kızım var bide erkek duygusunu tadayım istiyordum inşallah değişmez 🥰
esraboyoglu95 Karelinannesi Bende perşembe gittim ve net erkek olduğunu öğrendim kızım ve eşimle birlikte çok mutlu ve heyecanlıyım yazmak istedim size de 🙏🏻🥰 sağlıkla gelsin bütün bebişler ♥️
esraboyoglu95 esraboyoglu95 Bugün gittim ve net erkek olduğunu öğrendim kızım ve eşimle birlikte çok mutlu ve heyecanlıyım yazmak istedim size de 🙏🏻🥰 sağlıkla gelsin bütün bebişler ♥️
Hacerden Karelinannesi bana 11 de erkek demişti ama şuan kız diyor :) 25+4 yanılma payı hep vardır yani
mucizebebekkkkk Atasoy cikmayabilir bana 11 haftada yapisal olarak aynı kiz dedi 14+4 te erkek olduğunu ogrendik :)
Aloneanqel MerveeD canım ben 3 doktora gidiyordum. İkisi net değil daha dedi. Biri işinde çok profesördü bakar bakmaz , kız bu doğurunca gel demiştiniz dersin dedi. Doktor bilgisi
MerveeD Aloneanqel Benim doktorum 11 haftalıkken arkadasıma erkek dedi ama, bize 12. Haftada ümitlendirmemek için 14. Haftadan sonra net sylıcem dedı ve sonrasında kız dedi erkek bebek daha cabuk bellı edıyor kendını