Hatice_gzr2505 Emine2222 19+3 olduk teyzesi kıpır kıpır yerinde durmuyor hareketlerini çok hissediyorum karnımda sevince tepki bile veriyor 😊 çok güzel bir şey benim de oğlum olacak 1 hafta da ilerden gidiyoruz
Emine2222 Hatice_gzr2505 yaa masAllah Allah bagislasin canim benm Ne guzel ♥️ ilk goz agrinmi canim 😍😍😍
2746_ Emine2222 herkesler erkek demiş ama 😇 şey kordon mu oluyor eşimde kızımı erkek sanmıştı pipisi zannediliyor yine kısmet bakalım ne istiyorsan o olsun sağlıklı bir şekilde
Emine2222 2746_ aynen herkez erkek dedi benim icime dogan kiz hayirlisi neyse olsn yavrum saglikli olsunda gerisi onemli degil
Hatice_gzr2505 Emine2222 evet ilk bebişim acayip heyecanlıyım acaba neye benzicek nasıl bişey olacak 🙂 bilmiyorum merak içindeyim
Emine2222 Katze8sirac 😂😂😂 gercekdenmi ben kordona benzettim 😍😍 hayirlisi olsn cnm herksz erkek yazdi yorumlara acaba gercekden oglusum mu olcak ♥️
beyzanurgcl Katze8sirac teyzesi bize de tahminde bulunabilir misin❤️🌸 https://www.hizliresim.com/24p1pb1
Emine2222 Katze8sirac resmen bildiniz ya erkek dedi bügün doktor son anda gösterdi kendini passamm 🙈🙈🙈
Katze8sirac Emine2222 canım belli olunca bizi de etiketle olur mu bende 12. Haftamdayım çok merak ediyorum şu sıralar cinsiyetleri
Emine2222 La_Liberte insAllh yazacagim canim herkez erkek dedi resmen 😂♥️ Saglikli olsunda cinsiyet onemsiz ama insan merk ediyo
Emine2222 Katze8sirac insAllah canimm bakalim dogrumu tahmn edmissinz ama nezmn belli olur bilmiyorum 🥺😍♥️ Merakla bekliyorum ya
La_Liberte Emine2222 etmez mi eder tabii bu heyecanların tadını çıkarın az kaldı ☺️ Sağlıkla hayırla gelsin bebişlerimiz 🥰