Beratalpinannesii Böyle bişey duydum doğruluk payı var mı acaba 33 haftalıgiz kaçıncı haftadan sonra bırakmak lazım
Aryam Beratalpinannesii doktor yasaklamadigi surece ilishkide ola bilirsin canimm hatta sonlara dogru daha faydali chocugun gelmesi ichin yasak olmadigi shekilde iyi birshey bir tur egzersiz gibi dushun🙈😻
Elifim Beratalpinannesii detaylıdAki prof dr a sormuştum 31 e kadar olabilir ama sonra doğumu tetikleyebiliceğinden önermiyoruz demişti
deletedmom209 Beratalpinannesii evet tetikliyo kuzum erken doğum riskim olduğu için biliyorum bana yasak
PnarSazakBulut Beratalpinannesii bende sırf bu yüzden erken Doğum riskimin olduğunu düşünüyorum zaten doktor yasakladı ama Rahime uyarı gönderdiği ve kasıldığı için erken doğuma sebep oluyo dün doktorumuz böyle bi bilgi verdi canım tabi riskin yoksa orası ayrıdır
Hatunnn Beratalpinannesii orgazmdaki kasilmalar dogum kasilmasini etkilemeyecek kadar kucukmus canm korkma erken dogum riski olmadikca bi sorun yok doguma kadar devam et istersen:)
Beratalpinannesii Anladım kızlar teşekkür ederim yine de dikkatli olmak gerek sanırım az kaldı zaten 🤗
ElifKarata Duyguak 10 senelik evli değilm herhalde ne bileyim allah allah 😘😂 belkide yaşanılan birşeydir ismini ilk defa duyuyorum suan. Bende anlamıyorum hemen yargılamanızı
ElifKarata Kenanizm18 tamam onu biliyorum😘😂😂 ismi ilk defa duyunca değişik bişey sandım bende Amman 😘😂😇
Frida Ben de 37+3 haftalığım ilk başlarda yasaktı erken doğum riskim var diye serklaj da vardı şimdi hiç aciklik yok diyo dr. acaba başlasam mi napsam 😀
Kenanizm18 ElifKarata Cigdem91 bazen biz fırsat vermiyoruz kendimizi kasıyoruz. Haydar dümene baglardım ama forum içi tepkiler malum. Cişin gelmiş gibi oluyor o olunca :) bizde geri cekiyoruz kendimizi ondan olmamış olabilir 🙊
ElifKarata Kenanizm18 hımm benm hiç çisim gelmiyor 😘😂😂😂😂 hahahah ay neyse kopacam bu yorumların sonunda olmayınca olmuyor arkadaş nabalm 😇🤗🤗🤗
Frida ElifKarata vajinal orgazm biraz zor tabii ben de yaşamadım onu klitoral orgazm biraz daha ulaşması kolay olan. Hatta hamilelikte klitorisin uyarılması çok daha kolay 😊