Esenkaplan Tgbx ALLAH saglikla kucağına almayi nasip etsin canim neden erken doğum oldu kac kilolar toparlar endişe etme haftaları büyük kuzum
Gunayodabasi Tgbx bemde 33 haftalik dogum yaptim canim sukur ikisi de iyi ama kuvezdeler haftalarının dolmasini bekliyorum korkma sende seninkiler nasil
charlottececi Tgbx ayy kuzum saglikla kucaklarsın insallah 🙏🏻😔 sabır biraz. Üzme kendini sütün olsun biliyorum soylemek kolay ama kızlarına götürürsün. İkiz erkeklere hamileyim ben de, kızlarına dua edeceğim 🙏🏻 Çok yakında kucağında olacaklar insallah 🙏🏻
Esenkaplan Gunayodabasi benimde suyum az olduğu için yarin kontrol um var bakalim ne olcak korkuyorum sizin neden oldu erken doğum saglikla kavuşun İNŞALLAH
Tgbx Gunayodabasi kızlarım iyi ancak bi tanesi uyku halinden çıkamadı sürekli uyuyor çok korkuyorum bu yüzden bende
Gunayodabasi Esenkaplan bir bebegij suyu digerinden azdi yatis verdiler bir hafta yattim ondan sonrs hic beklemedi sezeyana aldi beni
Esenkaplan Gunayodabasi evet su için bisey yapamıyorlar malesef benimde 33.haftamda azaldığını öğrendim simdi zaten 33+2 yim yarin kontroll var
Gunayodabasi Esenkaplan malesef yapilmiyor ama sukur iyiler digum yapali 15 gun oldu kuvezdeler iyiler 1 hafta sonra bakalim cikarirlarmi onlari bu arada kac kilolar
Gunayodabasi Esenkaplan benimkiler riskliydi ama tek yumurta ikiziydiler herseyleri tekti ondan beklemedi beni fazla siiznkiler nasil
heleninannesi06 Esenkaplan banada iki hafta önce söylendi suyun biraz azaldığını da böyle bir durumda sizin doktorunuz ne kadar süreyle kontrole çağırıyor bende 31. Haftaya girmek üzereyim
Esenkaplan Gunayodabasi benim ki tek gebelik 1.700 kg bebegim zayif minyon bebek sizin kac kg doğdular birde su kac cm idi soyledimi drlar
010420 Gunayodabasi bende 12 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim gebeliğinizde ne gibi sıkıntılar oldu
Gunayodabasi Esenkaplan benim biii 1900. Biri 2.200 dü iste sonra dustu kilolari simdi 1.800 ve 2.100 kuvezdeler bir sikintilari yok haftalarının dolmasini bekliyorum su olarak kac demedi suyu az dedi ve ikiz oldugu icij tehlike
Esenkaplan heleninannesi06 cuma günü bakildi yarin bakılacak ama yarin sezeryan gunu için gidicem hastaneye o yuzden bakilcak bana suyun durumuna göre haftada 1 çağırır sanirim sizin suyunuz kac cm
heleninannesi06 Esenkaplan onunla ilgili hiçbir seu söylemedi ya sadece arttırmamiz gerekecek havuç suyu filan dedi 10 gün sonraya çağırdı bir hafta olacak ben randevu aldım tekrar kendim gideceğim
Gunayodabasi 010420 33 haftaya gelene kadar hic sıkıntı olmadi canim kontole gittiğimde birinin suyu digerinden daha az dendi ve yatisimi verdiler zaten tek yumurta ikizlerini 35 haftaya kadar bekletiyotrlar dedi doktor belli zamands konttolle belki 37 hafta dedi ama ben 33 tikandim
Esenkaplan heleninannesi06 bende dunden beri havuc suyuna başladım bu haftama kadar iyiydi 33.haftamda azaldığını ogrendim
Esenkaplan Gunayodabasi olsun canim sagliklari yerinde olsun kilo zaten alirlar ALLAH kavuştursun en kısa zamanda