Ankara11 Kizlar dun ilk defa ananas aldik denemek icin 😀 ama tehlikeliymis erken doguma neden oluyomus ve dusuge 32 haftaligim 1 dilim tadina baksamm nolur kii cok merak ediyorum yiyen oldumu hiccc 😪
AdenEva Ankara11 yenir tabi ki, o erken doğum düşük riski vs yaratması oturup 3-4 ananası birden yerseniz, ya da suyunu sıkıp bardak bardak içerseniz, çayını demleyip içerseniz geçerli. Normal yemekle birşey olmaz
Rabia000 Ankara11 canım ben onu doktoruma sordum çok seviyorum ananasi yesem ne olur diye erken doğuma sebep oluyormuş diye duydum flaan diye kasa kasa Yemen lazım öyle bişey olması için dedi 😂 yani için rhaat olsun ye istediğin kadar
dormicum Ankara11 Ananas kabizliga iyi gelir, el ayak ödemlerini azaltır. Ben yiyorum hiçde bir şey olmadı . Bu tarz meyvelerin zararlı etki etmesi için çok fazla yemek gerekir. Abartmadan ölçülü bir şekilde yemek zarar vermez aksine içindeki vitamin ve mineraller bağışıklığı destekler .
Merveyldrmmm Ankara11 ahahahahahhahaha ay çok güldüm covidli halde yatarken bugün yüzümü güldüren tek şey senin yazdığın oldu 😂😂😂 bi bilgim yok insallah hemen yazan olur
hunilimom Ankara11 hamile kalmadan önce yiyordum gerçi 2. Hamileligim ilkinde bilmiyordum 😂 yemedim sma oturup hepsini yicek halin yok az dan bişe olmaz
Ankara11 Merveyldrmmm 😀😀 ne mutlu bana ama bilmedigim biseyi suan nasi canim ceekiyo anlatamam dkdhdkd
Deletedmom727271 Ananas hamileliğin ilk ayları risklidir canım azcık tadına bakmaktan bişi olmaz. Benim de en çok sevdiğim meyvedir. Normalde sürekli yerim ama hamileyken devamlı yenmiyor tabi 😬😊 azıcık ye 😂
Nilufar_1996 Ye canım öyle pat diye doğum olmaz bir dilim ananastan o kadar kolay değil doğumun başlaması
Ravza16 Ben 7 haftalikken bilmediğim için neredeyse yarim ananas yedim sonradan dank etti intenetten baktım zararlı olduğunu gördüm şükür o zaman bi problem olmadı
hukukcuanne_06 Ben ananaslı yeşil çay içiyorum şükür bi zararı olmadı, koca ananas tek başına yemedikçe de olmaz inşallah 🙃