Altnzeynep 3 gün önce İkinci doz tetonoz aşısı oldum ama hala ağrısı geçmedi ağrısından ölecek gbiyim bazen nefesimi bile kesiyo böyle olan varmı ne yapmam gerekiyor???
Askpare Altnzeynep mutlaka doktora git yan etkileri olabiliyormş kuzu korkma inşallah değildir ama tedbirde iyidir bende tek doz oldum ikinciye çağırmadı doğuma 1 ay kaldı neden çağırmadı anlamadm sen kaç haftalıksın
Gorkemm Altnzeynep bende ikinci dozumu 4 gün önce oldum benimde kolumdaki ağrı aynı şekilde geçmedi ağrıyor ama bebiş diğer tarafa yatırmadı beni hep aşı olduğum kolumun üzerine yattım ondan oldu büyük ihtimalle
Yonca54 Altnzeynep olmaz.mi oluyor tabi ben ikincisinde ateslestjm halsiz kaldim üstüne covid oldum 😂😂 iğrenç bi donemdi benim için oluyor oluyor kasma ve darlama kendini gecicek
Altnzeynep Askpare evet ya aslında bu ağrı gerçekten normal gbi dgil cnku nefesimi bile kesiyo bazen . İkinci doz içinde ilk dozu yaptırmaya gittiğimde bı ay sonra gel demişti kndim gittim şuan 22. Haftamdayim.
Altnzeynep Gorkemm yok bnim asla üzerine yatma gbi bı durumum olmadi kolumu kipirdatmaya bile korkuyorum üzerine yatmaya cesaret edemem doğrusu
Altnzeynep Askpare teşekkür ederim canım bugün gittim yan etki yapmış gerçekten bir ilaç verdi bakalım inşallah iyi olur