sendekimsinnn Kızlar günde ne kadar meyve yiyorsunuz ben en fazla bi elma bi portakal bi muz yiyorum yada bir muz bi elma ama çok az yiyorum sanki için hiç rahat etmiyo bebeğin kilosu için çok önemli meyve ama ben çok az yiyorum sanki
moom222 sendekimsinnn yo cnm ben bazen hiç yemiyorum ama kilosu falan gayet iyi bazense senin dedgn GB yiyorum korkma alacağını alıyor o
Zeynepgl sendekimsinnn Muz bebeğe kilo aldırır diğer dediğiniz meyveler çok etkilemez ve benim doktorum günde birer taneden fazla yeme diyor şeker oranı çok meyvelerin herşeyi tozunda yemek lazım az yemiyorsun yani canım tam oranında fazlası da olmaz normal hayatın gibi sağlıklı şeyler tüketsen herşey normalin de ilerliyor zaten 🙏🏻
hemsiree sendekimsinnn canım hiç istemiyor ama yine de her gün mutlaka muz yiyorum kilo aldırıyormuş bebeğe
ipekveatlas fazla yiyo bile olabilirsin bence hepsi şekerli çünkü doktorum günlük tek bir meyve diyor. çoğu zaman yemiyorum bile
Ynme sendekimsinnn Bende bu şekilde yiyorum arada farklı meyve katmaya çalışıyorum kivi gibi. Bence gayet yeterli fazlası şeker olur vücuda
Nazlimom sendekimsinnn yeşil elma, kivi, greyfurt,ayva yiorum hangisini canım isterse bi tane yiyorım
N_e_s_e sendekimsinnn ben ilk hamileliğimde çok yedim kiraz elma çilek muz üzüm her hafta pazardan alırdım canım çok meyve istiyordu ondan mıdır nedir oğlan iyi kilo almış
sendekimsinnn N_e_s_e aslında genetiklede alakalıymış bazıları ne kadar yerse yesin bebek zayıf oluyo
sendekimsinnn Çok teşekkür ederim kızlar biraz rahatladım bazen zorlamaya çalışıyodum daha çok yemek için ama yapmam bidaha öyle şeyler
N_e_s_e sendekimsinnn olabilir doğru diyosun ikincidede artık az yemeye çalışıyorum fazla almasın kilo 🤦az dediğimde akşam gene bı armut bı elma yedim 😂😂😂
35lavanta sendekimsinnn o ben işte 😂 Kızımda hayatımda belkide en sağlıklı beslenmemi yapmışımdır meyve çok yedim süt çok içtim muz kaşar peynir ceviz okadsr çok yedim ki dağlıklı kahvaltılar öğünler yedim kızım 2710gr doğdu 😂😂 hayır işin komik yanı ben baya kilolu bir bebekmişim kardeşimde öyle ikimizde 4 kilo üstü doğmuşuz eşim desen 3500 doğmuş bu çocuk nasıl böyle oldu hiç anlamadım 🤪🤪 Şaka bir yana sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil 1 ayda 1.5 kilo aldı kızım sırf anne sütü veriyordum 2. Ayda bildiğin boğum boğum bir bebekti o sıçan yavrusundan eser yoktu 😂😂
sendekimsinnn Dilish bende herşeyden tiksinmiştim sürekli aç kalıyordum sadece meyveden midem bulanmıyordu normal hayatımdada asla meyve yemeyen birisiyim
Dilish sendekimsinnn Bazende öyle oluyor hamilelikden önce tiksindiyin yiyemediyin şeyi hamilelikde canın çekiyor. 🤭