deletedmom204 Sultan42 bende bu kelimeleri kullanmak istemezdim ama gordugunuz uzere terbiyesini bir hayli bozdu aferin diyerek. Burdanda anladigim uzere kendisinin yasi oldukca kucuk
Sultan42 deletedmom204 gördüm kardeşim okudum onun yorumlarınıda boşverin her önünüze gelenle tartışacak olursak karnındaki meleği düşün annesi stres yapmayın durduk yere tanımadığınız insanlar için kendinize boşverin ağzı olan konuşuyor yapacak bişey Yok
deletedmom204 deletedmom204 dahada size cevap vermiyorum gercekten ne yazarsaniz yazin. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alir iyi bir anne olursunuz. Agir kelimelerim icin sizden degil bebeginizden ozur diliyorum. Umarim sizde verdiginiz cevaplarin hos olmadigini anlarsiniz.. Iyi dogumlar diliyorum
Ayseayse5664 NekwaSultan ayrı derken sen ne zaman ayrı yatmakta başladın ben eşime dokunamadan yatamıyorum yatağımız kocaman uzakta olsa yanımda yatsın istiyorum
Nily [silindi] dkkatli ol canim Genelde arkan ona donuk olsun. Bende esimden ayri yattmiyorum garibim Robot gibi yatiyor kalkiyor:)) alisti artik bilinc altina yerlesti. En ufak ayagi falan degse kendisi uyaniyor hemen vurdummu Sana diye:)) 😍😍
deletedmom503 [silindi] Bisey olmaz kuzum korkma oynuyorsa bak keyfine ayrica ayri yatmak gerektiginin insafi ne anlamadim 3. Gebeligim ve hic ayri yatmadim esimden ne alaka el insaf falan takilma boyle seylere bosver araya yastik koy esine soyle duzgun yatsin😄😄😄
Tugbamete [silindi] korkma canım bişe olmaz bebek kesenin içinde çok büyük bi darbe olmadığı sürece hiç bişe olmaz Allahın izniyle benimde eşim çok döner uykusunda (hatta konuşur 😂😂 )ne kadar derinde uyusam o her kıpırdadığında uyanıyorum sakınıyorum kendimi nasıl oluyor bende bilmiyorum ama ayrı yatmayıda asla düşünmüyorum elini karnıma koyar öyle uyuruz sonuçta çocumun babasıylada uyumaya ihtiyacı olabilir demi ama 😊😊
[silindi] Tugbamete haklısın canım şükür bebişimiz doğdu şimdi beşiğinde uyuyor😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkese 🙏
Tugbamete [silindi] yaa Allah sağlıklı uzun önürler versin inşallah çok sevindim darısı başımıza inşallah 😊😊
ayerya NekwaSultan Sanki asıl insafsıca olan bu yorum bence. Eğer verebileceğiniz bir bilgi yoksa bence bu şekilde sadece demoralize etmek için yorum yapmak yerine susmayı tercih etmeli.
aslihano [silindi] zarar vermez icin rahat olsun. Bebek anne karninda cok iyi korunuyo. Bizim sandigimuz gibi degil :)