Nefesuraz Kizlar kasılma nasil oluyor akşam 6 dan beri bebek geriyor kendini karnımda sert kalıyor 2 dakka sonra düzeliyor ama devamli oluyor bu şekilde mi yaşayan tarif edebilir mi
Nefesuraz Zehra9616 yani hep devamli kesiliyor böyle ama geçiyor tekrsr oluyor sancı mıdır acaba erken doğum riski var kac kere gittim bisey cikmadi sanci
Nefesuraz Askpare 35 haftalik su an ama gecem hafta ciger gelistirivi oldum kanamam olmustu erken doğum riski vardi
Zehra9616 Nefesuraz senin hissetmedigin sanciyi bebegin hissedip kasiliyo oyuzden git baktir kalpnritmine baksinlar en azindan bebek cok kasilir cunki boyleyken
Askpare Nefesuraz hiç hiç bekleme hemen acilden giriş yap nolr nolmz senin durumun farklı canım hatta dogum cantan eşinin bulabileceği yerde kapının önünde dursun allah hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
gldndal Bugün bende de aynı şey var inanır mısınız. Ayriyetten bel ağrısı bel boslugu ağrısı var. Bu ağrı öne doğru hafif hafif yayılıyor. Napsam bende bilemedim
Nefesuraz Askpare hepsi hazırda ay kaç kere böyle oldu gittim hicbirsey yoktu saatlerce ağrım vardi hepsi boştu insan böyle de biraz artık beklim diyor belki şu fwlan gelir biraz daha beklim agri geçerse değildir dimi
Askpare Nefesuraz evet kuzu geçerse yalancı sancıdır baktın artıo suyu felanda bekleme 🌸 banada yaz merak ederim durumunu